Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje
Profimedia
Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Više detalja o ovom stravičnom slučaju za sada nije poznato, a iz PU Leskovac nisu želeli da komentarišu ova saznanja već su novinare uputili na Više tužilaštvo u Leskovcu.

Komentari (4)

Ja

19.11.2016 09:15

Meni je najstrasnije od svega sto nema muskarca za kog se moze garantovati da ovo nikad ne bi uradio! Ovo nisu klasicni pedofili, ovo su samo matori perverznjaci koji su nasli priliku da se na nekom izivljavaju i to su maksimalno koristili. Narocito kad omatore, postaju posebno ludi i bezobrazni i od njih sve mozete ocekivati! Cesto se cuje da starci napadaju i seksualno uznemiravaju decu, cak i rodjene unuke, naslusala sam se tih prica u zivotu.

Slavica

19.11.2016 10:16

@Ja - Koja je poenta tvog komentara?! Cini mi se da opravdavas gnusni cin cetvorice manijaka. Bolesno dete silovati, mesecima!!!!!

Ja

19.11.2016 19:41

Slavice, ne lupetaj tu! Moj komentar je jasan za svakog ko je pismen! Nikad ne znate ko od njih moze ovo da uradi, jer su im kocnice jako slabe, nikom ne treba verovati, to je poenta mog komentara! Drugim recima, muskarci su stoka, ako ti je sad jasnije!

Ja

19.11.2016 22:00

Slavice, meni se cini da ti ne znas razliku izmedju reci "opravdavati" i reci "objasnjavati". Kad je naucis, onda mi se javi.