Seks
shutterstock
Seks

shutterstock

Seks, Foto: shutterstock

Koliki libido imate zavisi od meseca u kome ste rođeni.

Januar - Osobe rođene u ovom mesecu su poprilično konzervativne, ali kada im se neko zaista sviđa, izrazito su uporne. Imaju veoma prljavu mašta i prave su zveri u krevetu.

Februar - Ove osobe su jako sklone avanturama. Strastvene su, i veoma im je bitno da se sa partnerom slažu i emotivno. To povezivanje je kod njih dugotrajan proces i morate da budete strpljivi. 

Mart - Osobe rođene u martu obožavaju da provode vreme u krevetu. Za njih je seks puno više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanost s partnerom im je jako bitna.

April - Ove su osobe veoma nezavisne, pa kada se upuste u vezu sa nekim daju sebe u potpunosti. Seks sa ovim osobama je intenzivan i strastven, ali kada jednom prekinu vezu, tu je kraj. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali brzo i ta strast nestane kao i privlačnost koju osećaju prema toj osobi.

Maj - Ovim osobama je najbitnije da im je seks lepo iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks.

Jun- Ove izrazito znatiželjne osobe spremne su da isprobaju sve moguće poze koje postoje. Ako volite seks preko telefona, ovo je vaša srodna duša.

Jul - Da bi se dogodio seks sa ovim osobama, one moraju  da osećaju emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se sa partnerom osećaju sigurno. Odlični su ljubavnici.

Avgust - Ove su osobe razapete između dve krajnosti - ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Mrze kad im se govori šta da rade u krevetu i obožavaju da pokažu svoje seksualne veštine.

Septembar - Ovo su jako strastvene osobe, ali uvek kontrolišu svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vreme da se u potpunosti opuste.

Oktobar - Oni će vam nacrtati sve što vas sa njima očekuje. Uživaćete u celom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar - Ove su osobe hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele da poseduju svog partnera i da njihov partner poseduje njih.

Decembar - Osobe rođene u decembar su kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera.  Seks s njima svaki put  je zabavno iskustvo, ali je teško da se emocionalno povežete sa njima.

Pročitajte i: