Hari Varešanović i Dino Merlin
Profimedia
Dino Merlin
Dino Merlin, Foto: Facebook/dinomerlinofficial

 

"U pitanju je notorna laž", rekao je Merlin za Radiosarajevo, a kako piše index.hr, informaciju srpskog Informera (lista koji je vodio kampanju protiv Merlinovog koncerta u Beogradu), prethodno je demantovao i Varešanović, rekavši da se "s Dinom nije video godinu dana''.

Hari Varešanović oglasio se sinoć nakon brojnih medijskih napisa o njegovom navodnom sukobu s kolegom Dinom Merlinom u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu.

Muzičar je za Avaz rekao da nikakvog sukoba nije bilo, da je kompletan ''slučaj'' izmišljen i da ne razume potrebu medija da se bave ovakvim ''temama''.

Hari Varešanović
Hari Varešanović, Foto: Jutjub printskrin

 

''Sve u tom tekstu je falsifikat i totalna laž, od moje izjave pa do svih ostalih
informacija. Niti se Dino i ja viđamo po kafanama, niti je to naš nivo komunikacije'', kazao je Varešanović i dodao:

''Mislim da je to reakcija nekih srbijanskih medija koji su ljubomorni na Dinin i moj uspjeh u Beogradu svih ovih godina pa pokušavaju da nas zavade'', zaključio je.

Hari Varešanović i Dino Merlin
Hari Varešanović i Dino Merlin, Foto: Profimedia

 

Iako su ranije bili dobri prijatelji, prijateljstvo između Dina i Harija poljuljano je pre godinu i po dana, na sednici Skupštine strukovnog udruženja muzičkih stvaralaca Amus.

POVEZANE VESTI:



Od tada se, tvrde obojica, nisu videli pa tako nisu mogli ni da se  "skoro potuku", kako je pisao Informer, plasiravši u javnost i priču da je Varešanović za taj list potvrdio sukob.