Pozdravlja sa tri prsta:  Melanija Tramp
Associated Press
Pozdravlja sa tri prsta:  Melanija Tramp

Associated Press

Melanija Tramp, Foto: Associated Press

Melanija Tramp je, naime, uspela da se uda za milijardera, a potom i postane prva dama SAD, čime je dostigla vrhunac u toj disciplini i potpuno uništila koncept postojanja sponzoruša.
- Što se tiče ovih prostora, sve devojke su težile da postanu nova Sandra Models, odnosno Meljničenko, to jest da se udaju za milijardera. Iako deluje kao težak, taj cilj nije i neostvariv, pošto su još neke sponzoruše s ovih prostora uspele tako da se udome. Samo je bilo pitanje koja će bolje proći. Sada, kada je Melanija Tramp postala prva dama SAD, dostignut je vrhunac i nemoguće je otići dalje u toj disciplini. Plašim se da će koncept sponzorstva morati da doživi drastične promene ukoliko generacije koje dolaze žele da postignu nešto u životu - navodi jedan od autora ove studije koji je insistirao na anonimnosti zbog lične bezbednosti.

Toma odlikuje Asanža i Snoudena

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlučio je da odlikuje osnivača „vikiliksa“ Džulijana Asanža i bivšeg američkog obaveštajca Edvarda Snoudena, ekskluzivno saznaje „Alo!“!
Predsednik Nikolić dodeliće Asanžu i Snoudenu Orden Republike Srbije prvog stepena, najviše odlikovanje naše zemlje, „za posebne zasluge u postizanju svetskog mira, vaspostavljanju demokratskog poretka i smeštanja porodice Klinton na mesto koje joj pripada“, otkriva naš izvor.
- Predsednik je, nakon pobede Donalda Trampa, samostalno, bez ičije pomoći ili sufliranja, shvatio da ogromne zasluge za to pripadaju Džulijanu Asanžu i Edvardu Snoudenu, koji su otkrili ogromnu količinu podataka pomoću kojih su glasači u Sjedinjenim Američkih Državama shvatili za koga treba da glasaju. To je dovelo do prisilnom političkog penzionisanja porodice Klinton, prema kojoj je predsednik Nikolić, silom prilika poznat i kao „šta ću kad sam predsednik“, morao da gaji zvanične simpatije. Toga više nema, najviše zahvaljujući Asanžu i Snoudenu - otkriva naš izvor s Andrićevog venca.

Pojavio se novi balkanski prorok!

Balkan je, nakon Tarabića, baba Vange, Vidovite Zorke i nekoliko premijera i drugih pripadnika političke elite, dobio novog proroka!
Naslednik čuvenih balkanskih proroka je niko drugi do Andres Fog Rasmusen, generalni sekretar NATO! On je, naime, pre nekoliko dana javno saopštio svoju viziju, koja je po značajnosti, snazi i dalekosežnosti stala rame uz rame uz predviđanja drugih čuvenih balkanskih proroka.
- Na kraju dana, Srbija veoma dobro zna da njena budućnost leži unutar evroatlantskih institucija, prvenstveno u Evropskoj uniji, ali ja takođe mislim, dugoročno gledano, i na članstvo u NATO - rekao je Rasmusen i automatski potukao dosadašnje protivnike srpskog pristupanja severnoatlantskom vojnom savetu, koji su promenili mišljenje iz strahopoštovanja prema ovom proroku.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

 

Komentari (7)

Melanija

13.11.2016 09:47

Melania nije sponzorusa vec srecno udata zena i majka. Sponzorski tip ponasanja su 90% nasih javnih licnosti koji se bahate i hvale se materijalnim. To su uglavnom nikogovici kao sto su tzv. pevacice, starlete, modne blogerke i sl. Melania je dama za njih i nadam se da ce svoj polozaj iskoristiti za dobra dela.

momazver

13.11.2016 09:53

Ona prva vest, toliko je REALNA da mi izaziva osmeh. KISEO!I nemojte da mi razočaravate buduće naraštaje sponzorušica koje uče zanat nego im ukažite na svetle primere njihovog mladalačkog uspešnog *polaganja životnih ispita* i uspeha.Trenutno mi na pamet padaju Kleopatra, Mesalina, carica Teodora ili što da ne ,primer pred Melaniju. Knjiga, NE DEMANTOVANA, iz koje se saznaje zbog kakve i kolike mladosti Kamila Parker Bouls,je PRESKOČENA da bude Britanska kraljica.Dakle sponzorušice -u školi!

нато наци зомби

13.11.2016 10:59

Е, баш сте га "потрефили" ... да није бика-Хилари писац !?!

TRAMP@Melanija

13.11.2016 12:23

Bravo za komentar! Melanija je pokazala i samom Trampu,da je normalna i dostojanstvena zena,jer mu je trebalo vremena i vremena da osvoji ovu prelepu zenu,iako je milijarder.;zato zlobnici psstt...

Melanija

13.11.2016 13:49

@TRAMP@Melanija - @TRAMP@Melanija -Ti koji pisu da je sponzorusa ili pucaju od muke jer jure sponzore ili su glupi ko noc,.Zajedno su 20 godina i glupo je misliti da bi toliko izdrzali zajedno da se ne vole ili da moraju da se trpe.Ona je bila sa njim 7 godina u vezi dok je nije ozenio i toliko vremena sigurno ne bi izdrzala sa njim da joj on ne odgovara.Dete mu je rodila u braku,ne pre.Nisu napravili predbracni+dete,razvodom bi imala i za cukun unuke.Novac je samo+kad ga neko ima.Nije bila devojcica kad se udala

Melanija je prelepaaaa

13.11.2016 18:02

pa za Melaniju mi je jasno,prelepa zena..al koja je fora sa mrsavom,smotanom Sandrom..na koju foru tako malena,sitna da smuva milijardera.Melanije je ribetina,visoka,obla,riba,sa tim zivotinjskim ocima,preopasne oci...Sandra je sva suvonjava,tamna ko neko latino-ciga.ce

bugi

13.11.2016 21:38

Sta vam je zenski mozak sve su skoro iste.Misle samo na lovu moj slucaj kada sam imao 25 retko koja je htela da se zadrzi samnom jer nisam imao prebijene banke .Sada sam dugo u inostransvu pedeset imam , nemogu verovati koliko mi se njih udvara gotovo me nijedna neodbija, zna se zbog cega ne sto sam lep nego zbog novca..