Novak Đoković Rolan Garos
Tanjug/AP
Novak Đoković Rolan Garos

Tanjug/AP

Novak Đoković Rolan Garos, Foto: Tanjug/AP

- Izgledao je kao da ne želi da bude na terenu. Da li će uspeti da pronađe motivaciju? S obzirom na velike uspehe koje je imao hoće, ali to je odjednom postalo pitanje - rekao je Mekinro.

Novak je od Tima prvi put izgubio set bez osvojenog gema na grend slemu posle 12 godina.

- Delovalo je skoro nemoguće dok gledaš. Mats Vilander i ja govorimo iz iskustva kada kažemo da kad izgubiš oštrinu, kada misliš da više nema ničega ispred tebe, teško je da se vratiš. Nas dvojica nikad nismo uspeli - kazao je Amerikanac.

Mats Vilander je posle poraza srpskog asa poručio da je Novak Đoković bio van ravnoteže iako su mu uslovi za igru više odgovarali. Šveđanin nije bio oštar sa rečima kao što zna kada je u pitanju srpski as.

- Novak je bio van ravnoteže, kao da mu je bilo neprijatno. Moraće da reši dosta stvari. Jasno je da je on sada daleko od njegove najbolje igre, koju je pokazivao u prethodnih sedam, osam godina. Novak će verovatno pozvati Agasija, iako i sam verovatno zna u čemu je bio problem, ali to treba da mu kaže Andre. Mislim da Novak zna da nešto nije u redu. Teško je to posmatrati sa strane, ali jasno je da on više ne donosi odluke iz srca - smatra Vilander.

Komentari (3)

milomir.dv

08.06.2017 08:45

Sine Kličko,ti li si?

momazver

08.06.2017 08:57

Da nema motivaciju,to je evidentno,ali me brine što nema i SNAGU u udarcu.Videste li Tima? UBIJAO je udarcima i kad je napadao, a pogotovo kad se branio....još u prvom setu. Novak je TOTALNO bio zatečen tom snagom i NIJE STIZAO,MOGAO,USPEVAO da joj se suprotstavi, a kamo li da je pobedi!NA ŽALOST, njegov PRAVI pad definitivno je počeo! ŠTETA!

VI-STE-GLUPI-I-POVRSNI

08.06.2017 11:50

@momazver - IGRA ZA SEBE I SVOJE STRANE SPONZORE ..ZATO GA I ANALIZIRAJU I ZATO NJIH NJEGOV PORAZ BRINE. INTERES STO JE SINONIM ZA SVAKI SPORT...VAS SRBE ON BRINE JER STE DOKONI I GLUPI.NI JEDAN VAS SPORTISTA NISTA NIJE UCINIO ZA VAS SRBE U SVETU.AKO KAZETE DA VAS PREPOZNAJU PO NOVAKU TO NIJE TACNO.VASA SLIKA BI SE PROMENILA U SVETU SAMOAKO BI NOVAK I SPORTISTI JAVNO PRED SVETOM OSUDILI GENOCID UCINJEN NA VAMA 1999, AKO BI GOVORILI ISTINU O KOSMETU, O TOME KOLIKO SRB UMIRE OD RADIJACIJE IZ 1999.