Novak Đoković
Profimedia
Novak Đoković

Profimedia

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Višestruki šampion US opena i Vimbldona osvrnuo se na povredu najboljeg tenisera sveta, Srbina Novaka Đokovića, rekavši da je ne treba uzimati u obzir "zdravo za gotovo".

- Ne znam ništa o stanju njegovog zgloba, možda on to folira. On kaže da mu se to desilo na treningu pred Olimpijske igre, a ja nisam čuo ništa o problemu sa zglobom pre toga. Izgubio je u prvom kolu i iznenada mnogi igrači misle da imaju sada veće šanse protiv njega - rekao je Mekinro.

Amerikanac je takođe istakao da Britanac Endi Mari, koji je u Riju uspeo da odbrani titulu Olimpijskih igara, može daleko da dogura, ali da nikada neće postići ono što su učinili Đoković, Federer i Nadal.

- Mari ima šansu, ali on nikada neće biti na nivou njih trojice. Ne shvatite me pogrešno, ja mislim da je on sjajan teniser, ima tri Gren slema i dva olimpijska zlata, i mogao da bi da osvoji još koji Gren slem trofej. Ali mislim da njegova igra nije ona kojom on može da dominira na duže staze. On prosto ne udara lopticu dovoljno brzo i rano - zaključio je Mekinro.

Đoković će pohod na treći pehar u Njujorku započeti noćas, ne pre 01.00 duelom protiv Jiržija Janovica, 228. na listi.

 

Komentari (2)

ivo

29.08.2016 17:28

Ma koga je briga sta ovaj misli. Nole srecno i teraj dalje.

posmatrac

30.08.2016 15:45

Sav svetski olos i sljam se ujedinio da naudi Noletu i pomognu onom kvarnjaku iz Skotske .