Jasmina Medenica
Printskrin Tv Grand
Jasmina Medenica
Jasmina Medenica, Foto: Printskrin Tv Grand

Medenica je, naime, javno izrazila želju da ponovo sarađuje sa Radošem Bajićem, sa kojim je pre više od 20 godina glumila u filmu "Sekula i njegove žene".

- Ja sa poslednjih meseci veoma zastupljena ovde u Srbiji. Posle rijalitija sam dobijala razne ponude, ali moja želja je da ponovo sarađujem sa Radošem Bajićem. Čujem da ponovo radi tu seriju "Baba se češlja". Sve što kažem u etar mi se ostvari - izjavila je Jasmina Medenica u "Grand magazinu", nadajući se da će je bivši filmski partner kontaktirati i ponuditi joj ulogu u popularnoj seriji.

Komentari (2)

PORODIČAN ČOVEK

06.02.2016 14:06

PA ŠTA ĆE BAŠ BABA I ČEŠLJA SE. TREBA DA OBNOVI STARU VEZU SA TAJKUNOM RADOŠEM BAJIĆEM I DA UZME PARE OD RTS- A , TO JEST OD NAS NARODA KOJI PLAĆAMO PRETPLATU. USLOV JE SAMO SKIDANJE I NEMORAL U SERIJI SVAKE VRSTE.TO JE JEDNA LOŠA I PERFIDNA OSOBA KOJA HOĆE DA IZIGRAVU DEVIJČICU OD 16 GODINA A U STVARI JE STARLETA MATORA NA SAT.

sale

06.02.2016 20:56

Kad sam je video da onom gmazu Kristijanu masira stopala i jos ih ljubi smucila mi se kao zena stvarno je dotakla dno svojim ponizavanjem pred onim kriminalcem u pokusaju ili na baterije kako god.....