Jovana Joksimović
Instagram
Jovana Joksimović

Instagram

Jovana Joksimović, Foto: Instagram

JOVANA JOKSIMOVIĆ

Ocena 5

Supruga poznatog pop pevača Željka Joksimovića na filmskom festivalu u Sarajevu oduševila je stajlingom sve zvanice. Seksi svilena haljina do poda u sivkastoj nude boji odlično se stopila sa njenim tenom i bojom kose, a zanimljiv ogrtač ukrašen cvećem dao je njenom stajlingu posebnu notu elegancije. Bravo, Jovana!

Nina Lečić

društvene mreže

Nina Lečić, Foto: društvene mreže

NINA LEČIĆ

Ocena 4

Na Nininu kombinaciju nemamo većih zamerki i moramo primetiti da se njen stil dosta popravio! Lagana letnja haljinica, prsluk od teksasa i krupan nakit pravi su recept za savršen boho autfit. Uz neke atraktivnije sandale ovo bi bio pun pogodak!

Kaja Ostojić

Instagram

Kaja Ostojić, Foto: Instagram

KAJA OSTOJIĆ

Ocena 3

Jasno nam je da Kaja prati trendove i da su gladijatorke i metalik boja u trendu ovog leta. Ali samo kada se dobro ukombinuju! Kroj suknje ne laska njenoj figuri i čini je debljom, a osnovno je pravilo da ako već imamo jedan komad u metalik boji, ostali bi trebalo da budu u neutralnim bojama. Kaja je odlučila da to zanemari i napravila je mali modni fijasko!

Lepa Brena

Instagram

Lepa Brena, Foto: Instagram

LEPA BRENA

Ocena 2

Na početku, da se razumemo - Brena je apsolutna kraljica i od početka svoje karijere fura svoj fazon, briga ju je šta drugi misle, i to je zaista za duboki naklon. Ipak, ovu modnu kombinaciju nismo mogli da ne primetimo. Karneri na pantalonama i mrežasta bluza, ispod koje se vidi beli brushalter, izgledaju krajnje šokantno!

Sandra Afrika

Instagram

Sandra Afrika, Foto: Instagram

SANDRA AFRIKA

Ocena 1

Kod Sandre ništa novo. Sa torbe vrišti logo, dekolte je tu i crna mini-haljina sa sve šljokicama da još više istakne njenu figuru. Izbor cipela nam i nije baš najjasniji s obzirom na to da ova krembela boja nikako ne ide uz ostatak kombinacije. Sve izgleda nabacano bez ikakvog smisla i zato Sandra dobija najnižu ocenu.