matora
printscreen
matora

printscreen

matora, Foto: printscreen

Veliki šef je spremio iznenađenje zadrugarima, pa im je pustio video klipove u kojima su im najdraži čestitali praznik. 

Matora se vidno razočara kada je videla na snimku samo njenu majku sa malom kumicom, ali njen otac se na snimku nije pojavio. 

Jovana je zbog toga zajecala, nije čak mogla ni da prokomentariše video poruku.

- Mnogo mi je teško da pričam, bilo mi je teško pogotovo poslednja dva dana, ja sad stvarno ne mogu .... - rekla je Matora, nakon čega je otišla u sobu.

Njena devojka Sanja Stanković je odmah krenula za njom kako bi je utešila.

- Pa nemoj da plačeš, oni su se javili da bi te oraspoložili, pogledaj onu malu bebu kako je porasla i koliko te čeka - tešila je Sanja.

Nakon što se i Zorica pridružila i ohrabrila je, Matora je uspela da se vrati i nastavi razgovor sa voditeljkom Dušicom.

- Teško mi je mnogo, ne mogu da pričam. Izvinjavam se svima, nismo prešli svi preko ovoga, meni je najteže palo. Stvarno hvala Sanji i Zorici što su bile uz mene. Nisam htela da pričam o tome, znaju zašto plačem, ali nije ni bitno. Mene grize savest, ne samo zbog mene nego upravo zato što mogu da budem kakva hoću ali ono što nosi čovek u srcu i zbog nekih drugih stvari to nas čini ljudima. Srećan uskrs svima. Dunja i priča i hoda i eto srećna sam zbog toga - rekla je Matora.

 

 

Komentari (5)

Mirjana

09.04.2018 14:04

Ona svaki put mora biti teatralna, pa da li je moguce da ona misli da ce neko poverovati u njene suze. A drugo ,nije moguce da ona opet pominje bratanca. Zamislite bezobrazluk njen da je njoj najgore u tom slucaju. Pa valjda majci koja je rodila to dete. Jovana me svaki put iznenadi koliko je sebicna i koliko samo na sebe razmislja. Uzas jedan kakva zena. Neka joj neko kaze da prestane da patetise jer joj niko nista neveruje.

Neko

09.04.2018 14:50

@Mirjana - Kad je Saska rekla da se otac ne slaze sa njenom devojkom...naravno Saska je bila kriva! Saska je imala pravo!Matora je bas brezobrazna.

Boki

09.04.2018 14:59

Verovatno je i njemu jadnom svega dosta pa ga je sramota da izadje pred kamere kao i medju normalan svet. A njene slinave suze su posebna prica! Kako zine tako laze da joj je toliko tesko ne bi se ponasala kao neka ulicarka! Za vreme uskrsnjeg rucka non - stop je drapala patkicu po ..... I posle joj je djavo kriv! Najobicniji manipulator!

Una

09.04.2018 19:43

Tata joj pakuje kofere. za konacno izbacivanje.

Gagica

09.04.2018 19:46

Njen tata spakovao kofere i ceka je da izadje iz Zadruge pa da joj preda kofere i kaze zbogom.