Matora i Sanja, svađa
printscreen
Matora i Sanja, svađa

printscreen

Matora i Sanja, svađa, Foto: printscreen

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković od početka Zadruge imaju veoma blizak odnos. Ipak, mnoge je iznenadilo to što je Sanja sinić za omiljenog ukućanina izabrala Andrijanu Radonjić, pa je odnos između dve zadrugarke poprilično zategnut,

 Sanja je odbila kafu koju joj je Matora skuvala što je izazvalo ogroman bes kod Tomićeve.

- Obećala mi je da ćemo se družiti, da ja tebi ne pričam, da ti ne crtam, čitaj između redova. Ja njoj verujem. Meni je više muka da budem ta koja čupa, koja voli, sama sam izabrala ali mi je sad muka. Svaki dan me pecka, kad se sa vama posvađa njoj je krivo, a kad se sa mnom posvađa, onda joj nije žao, jer zna da ću ja da dođem kod nje. Ona zna da ja ne mogu drugačije, ili nećemo da imamo nikakav odnos ili ćemo... - pričala je Jovana nepovezano i isprekidano, delimično sa Sanjom, a delimično sa Milanom Miloševićem.

- Ti si ta koja konstantno dolazi kod mene kad se posvađamo. Ja tebe volim i draga si mi ali me smaraš. Skloni se od mene više - vikala je Sanja uzrujano.

 

 

Komentari (7)

Gogy

10.02.2018 23:22

Čista patologija! Stepen posesivnosti kod Matrorog je još jedan od dokazab nužne potreba za uključivanje profesionlne pomoći u dijagnostici i hospitalizaciji!

Mirjana

10.02.2018 23:54

Matora je osoba koja svaku recenicu pocinje sa JA, to sve govori o njoj. Svaki put dobija najveci budzet i svaka njena laz i kvarna igra je prosla. Sanju zeli da prikaze kao negativca da bi ona ubirala poene za sebe. Sanjin visok pritisak je rezultat toga sto je Jovana proganja po kuci. Mislim da su imale seks i da time ucenjuje Sanju. Podrzavam gay populaciju ali gay populacija ne treba da podrzi Jovanu zbog toga sto im ona samo cini zlo svojim jezivim ponasanjem.

Boki

11.02.2018 00:51

@Mirjana - Mirjana Vas komentar je pun pogodak sazet i elokventan i pogadja pravo u centar!

bolesno

10.02.2018 23:55

jadna ova devojka koja trpi satima psihicku torturu. nije normalno ali ima tu jos slucajeva za pomoc strucnjaka.

goga

11.02.2018 09:14

Matora sprovodi klasicno verbalno nasilje i zbog ogranicenog prostora Sanja nema gde da pobegne od nje! U svakom uslucaju postoji odgovornost sto Matoroj ne pruze svu neophodnu zdravstvenu pomoc i Sanju zastite od maltretiranja i jedne vrste mobinga!

zlatko

12.02.2018 12:54

Sanja je jaca od Matore. Da je obratno ne znam kakvo nasilje bi bilo moguce.

kata

12.02.2018 12:56

STRASTI SE NE SMIRUJU. Sanja na ivici nervnog sloma zbog Matore! Od Matorog nasilnika pravite zrtvu.