Zadrugarke napale Teodoru
Printscreen
Teodora Džehverović

Printscreen

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen

Danas je u "Zadrugu" stiglo pismo od Velikog šefa u kojem je zadrugarima saopšteno da na sastanku odluče žele li da daju novac za kupovinu posuđa, s obzirom na to da već dva meseca jedu iz tegli i gotovo uvek piju iz plastičnih čaša.

Nije, ipak, bilo očekivano da se mišljenja zadrugara po ovom pitanju toliko razlikuju, a sve to dovelo je do opšte rasprave za stolom. Svađa je doživela kulminaciju u momentu kada je ustala Teodora Džehverović koja je želela da obrazloži svoje mišljenje.

- Najviše pričamo o tome kako se razbijaju sudovi i ja mislim da treba da koristimo plastične sudove. Ako možemo da pijemo iz plastičnih čaša možemo i da jedemo iz takvih tanjira - glasno je rekla pevačica.

Zadrugarke napale Teodoru

Printscreen

Zadrugarke napale Teodoru, Foto: Printscreen

Njeno izlaganje iziritiralo je ženski deo zadrugara te su skočile sa svojih mesta i počele da napadaju Džehverovićevu.

- Da vidim, bre, ko će mene da gađa tanjirima, pa ja ako hoću gađaću te kamenom. Nemoj bre da se dereš, ja mogu da budem glasnija! Nisam ti ja Anđelo, a ti nisi Luna i nikada nećeš biti - nepovezano je govorila Matora vičući na Teodoru.

Nakon Matore i Sanje, Teodoru je napala i Saška Karan koja joj je poručila da je balavica i da ne sme da je naziva kretenom. Ova svađa prenela se i na Anđela, a malo je falilo da dođe do sukoba i između Ane Korać i Teodore koje su velike suparnice.

Pogledajte.

 

Komentari (5)

nedjo

14.11.2017 20:07

ovi su za lečnje

Mirjana

14.11.2017 20:08

Malo pre tog incidenta Milan novinar je Matoroj rekao da treba da se aktivira a ne samo da juri za Sanjom. I ona je tada krenula naravno na koga drugog nego na Saru i na Teodoru. Sramno od nje da samo vrsi teror nad slabijima. Dobila je postedu da je bolesna a jedina u kuci ide u kratkim rukavima. Juce joj je Miki isao u kupovinu a ona ga ogovara a drugarica mu je od spolja. Toliko je perfidna i lukava i nikome ko je opasan nesme da se zameri. FUJ

Srba

14.11.2017 20:27

Molim zadrugu da im podeli satare !

kata

14.11.2017 21:01

Polako, sacekajte. Kamenje se koristi na kraju. Pre toga gadjajte se ostatkom tanjira, pa zatim teglama, casama, serpama, tiganjima, loncima, viljuskama i kasikama, pa tupim kuhinjskim nozevima. A na kraju kamenjem. Da zadnji, koji ostane ziv, ugasi svetlo.

Spanac

14.11.2017 23:00

Teodora - lepa i... samo lepa.. prazna.. isfolirana.. pa Saska Karan ima vise kvaliteta od nje...