Dobar je Bane, ali Nemanja je klasa!
printskrin
18+
Klikni da vidiš sliku
Dobar je Bane, ali Nemanja je klasa!

printskrin

Dobar je Bane, ali Nemanja je klasa!, Foto: printskrin

Vrela manekenka živi u Londonu i zaljubljena je u Čelsi, a kako bi motivisala igrače da nastave sa dobrim rezultatima, obećala je da će se fotografisati obnažena ukoliko „plavci“ osvoje Premijer ligu.

Brazilska seks-bomba ne propušta mečeve voljenog tima, a u razgovoru za “Alo!” otkrila je da Nemanja Matić ima veće šanse kod nje od Branislava Ivanovića.

- Oduševljena sam srpskim fudbalerima u Čelsiju. Bane je veoma lojalan i posvećen je timu, što je za svaku pohvalu. On je u klubu devet godina, a to je u današnjem fudbalu prava retkost. Osvojio je pregršt trofeja, ali nikada nije sebe isticao u prvi plan. Uvek pokazuje zahvalnost što nosi dres “plavaca”. Ipak, između dvojice Srba koji obavljaju odličan posao u odbrani ekipe seksepilniji mi je Nemanja Matić. Pravi je džekpot! Zbog njegovih fantastičnih partija klub iz Londona je zasluženo lider Premijer lige. Poručujem igračima da nastave da gaze u prvenstvu Engleske jer ću se fotografisati obnažena, tačnije samo sa Čelsijevom ogrlicom. Radujem se tome - rekla je za naš list Džesika.

Iako je bacila oko na Matića, omiljeni fudbaler iz redova londonskog kluba joj je sunarodnik Vilijan.
- Brazilski fudaler je glavni razlog zbog kojeg navijam za Čelsi. Odlično igra ove sezone, pa me ne čudi zbog čega su ga saigrači izabrali za najboljeg u 2016. godini - ističe Lopezova.

Matić i Ivanović

Alo!

Matić i Ivanović, Foto: Alo!

Ova 30-godišnja mis bum-bum već je snimila nekoliko fotografija ispred stadiona “Stamford bridž”, dok su je slučajni prolaznici nemo posmatrali. Nama je objasnila kako se rodila ljubav prema lideru Premijer lige.

- Proglašena sam za fudbalsku muzu Brazila, a oduvek sam volela ovu igru. Brazilcima je fudbal u krvi. Postala sam navijač Čelsija posle prve posete Londonu. Došla sam u Englesku kako bih se obnažena fotografisala za muški magazin. Momentalno sam se zaljubila u grad, a posebno u klub. Povezanost svih Čelsijevih navijača je senzacionalna i zarazna - zaključila je Džesika Lopez.

Izabranici Antonija Kontea vezali su 11 pobeda zaredom, pa su lideri u Premijer ligi sa šest bodova više od drugoplasiranog Liverpula, a da li je Džesika dala dovoljan motiv da nastave fantastični niz, ostaje da se vidi.