Ako se po jutru dan poznaje...: Matić
Miloš Cvetković
Ako se po jutru dan poznaje...: Matić

Miloš Cvetković

Ako se po jutru dan poznaje...: Matić, Foto: Miloš Cvetković

- Drago mi je kada vidim takav ambijent, kao u Užicu. Solidno popunjene tribine, publika nas je aplauzom ispratila, i hvala im na tome. Nadam se da ćemo u Užice češće dolaziti da igramo - rekao je Matić.
Slavoljub Muslin je isprobao sistem 3-5-2.

- Imali smo samo dva dana da radimo na tome. Selektor nam je objasnio šta traži od nas, rekao da se ne opterećujemo previše i da igramo onako kako to radimo u svojim klubovima. Nismo Kipranima dali da urade mnogo toga u napadu, možda su imali jedan ili dva šuta na gol. Ako se po jutru dan poznaje, onda će biti dobro za Srbiju. Kada se pobeđuje, nije bitno kojim rezultatom, važno je da izlazimo uzdignute glave. Mogli smo i ranije da rešimo utakmicu, ali publika i selektor mogu da budu zadovoljni - rekao je Matić.

U Novom Sadu sa Izraelom

„Orlovi“ će naredni kontrolni meč igrati protiv Izraela, 31. maja na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu (od 20.15 časova). Ulaznice su u prodaji već četiri dana, a mogu se kupiti po cenama od 200 (sever, jug), 400 (istok) i 600 dinara (zapad). Treću prijateljsku utakmicu igramo 5. juna protiv Rusije u Monte Karlu.