Tuča pesnica
Profimedia
Tuča pesnica

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kako “Alo!” saznaje, među povređenima su i dete i jedna trudnica, kojoj je, prema nezvaničnim informacijama povređen prst.

U tuči su korišćene motke, lopate i sve što je akterima ovog incidenta došlo pod ruku.

Tuča je navodno izbila zbog dečje svađe a onda su se u nju uključili odrasli pa je nastao pravi haos koji je prekinut tek dolaskom pripadnika niške policije.

Policija je zavela red kako bi Hitna pomoć mogla da ukaže pomoć povređenima.

- Intervenisale su četiri naše ekipe koje su zbrinule osmoro povređenih. Oni su imali kontuzione povrede glave, ekstremiteta i trupa. Povređeni su prevezeni do Urgentnog centra u Nišu na dalju dijagnostiku i lečenje - kaže dr Marica Božić, načelnik operativne smene u Hitnoj pomoći u Nišu.

U Urgentnom centru kažu da na sreću ipak nema teže povređenih.

- Sve povrede su lake. Niko nije zadržan na daljem lečenju - kažu u Urgentnom centru Kliničkog centra Niš.

Policija je u toku večeri privela trojicu od ukupno 10 učesnika tuče.

Kako saznajemo, u tuči je jedna osoba teže povređena, dok su ostali zadobili lake povrede. Reč je o F.K. koji je, započeo tuču, 9 koji se zbog težih povreda nalazi na Klinici za neurohirurgiju. Očekuje se da budu privedeni svi akteri tuče.

Komentari (8)

Drita

06.07.2017 21:52

Aha ha haaaaa ovo je Srbija! Mirnije je bilo za vreme NATO agresije! Znao se red i bio je mir!

Opasno opasno

07.07.2017 07:08

@Drita - po život postaje! Nema nama pomoci! Na jednoj strani bahata vlast, na drugoj bahate i bogate krimogene grupe, na trecoj sirotinja uz tv prostituciju poludela i izgubila kočnice zdravog razuma! Toliko nasilja i nasilnika da postaje opasno po život.

Luka

07.07.2017 07:33

@Drita - Hoćeš li da kažeš da je bilo sreće dok ste vi žuti bili na vlasti. Bolje nemoj da me vučeš za jezik.

Gypsies bussines

07.07.2017 07:54

@Drita - Očekuje se da svi privedeni budu pušteni kući u najskorijem roku. Kao odštetu će vanredno dobiti po tri uvećane socijalne pomoći i dečija dodatka. Naravno i po nekoliko paketa, da im se nađe. Obavezno i izvinjenje policije zbog "diskriminacije" i obećanje da ih nikad više neće uznemiravati šta god da urade!

Luki

07.07.2017 08:39

@Drita - Mene ne svrstavaj u red žutih! Zuti Dinkic mi je došao glave i uništio živote i zdravlje gradjana a danas je blizak vama i pao nam je mrak na oči! Ne svrstavaj nas i ne vredjaj!

Тртрћко

07.07.2017 14:37

Нема фрке јер су се мандови мало покарабасили. Онда му га дали мало по табажи колико да буде весело!Него,бато,да не заборавим ... Шта мислите кој има најбоље куће у београдској Калуђерици?Ја тамо имам повећу кућу а у близини,бато,ВИЛЕ РАВИОЈЛЕ!Велим у пролазу једмом рому ДА МУ ЈЕ КУЋА ЗА РАЗГЛЕДНИЦУ па да пише ПОЗДРАВ ИЗ СРБИЈЕ А он до'вати ме за руку и посади испод вењака и позва Милеву ДА ДОНЕСЕ СВЕ РЕДНО!Да сам му рекао поштено дивећи се лепој кући.Мезе за 10!Рекох лепе речи и добих част!

momazver

07.07.2017 19:02

A šta reći,a ne zaplakati od- smeha... Biće ipak da i Mramorska spada u bar istureno odelenje Stočnog trga!

niski

09.07.2017 10:06

Objektivn novinarstvo što niste objavili moj komentar o romima i gradskoj vlasti u Nišu