Dragan Maršićanin
Mladen Šurjanac
Dragan Maršićanin

Mladen Šurjanac

Dragan Maršićanin, Foto: Mladen Šurjanac

Doduše, ovog puta svojim političkim neistomišljenicima nije odgovorio fotografijom vibratora, ali ih je poredio sa - kerovima!

- Kakva je jadna kukavica AV kada samo solira, drži monologe, ne sme da se isprsi u dijalogu, već pujda kerove Šešelja, Vulina, Zoranu, Mladenovića - napisao je on na toj društvenoj mreži, da bi kasnije dopunio svoju izjavu.

Brutalno vređao mlade naprednjakinje!

Potpredsednik DSS-a Dragan Maršićanin je pre nekoliko nedelja „mahao” vibratorom na društvenoj mreži Tviter. Naime, on je u toku jedne rasprave sa neistomišljenicima na toj društvenoj mreži pozdravio dame koje zastupaju stavove SNS-a na nedoličan način. „Pozdrav Bot-dami“, napisao je on i uz pozdrav postavio sliku veštačkog penisa.

- Među njima je najlajaviji Šešelj, najljigaviji prodani Mladenović, najpokvareniji Vulin, najlukavija Zorana - dovršio je potredsednik DSS-a započetu misao.

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i SNS-a, odgovorila je Maršićaninu u Tviter stilu, pa se potrudila da njen odgovor nema više od čuvenih 140 Tviter karaktera.

- Gospodin Maršićanin bi svoju opsesiju SNS-om najlakše rešio kada bi uzeo lopatu i kramp u ruke i otišao da pomogne poplavljenim građanima - istakla je za „Alo!“ Mihajlovićeva.

Na uvredu je reagovao i lider radikala Vojislav Šešelj, koji je Maršićaninu odgovorio u svom prepoznatljivom stilu.
- Možda ja jesam najlajaviji, ali mi ne smrdi iz usta kao Maršićaninu - kazao je Šešelj za „Alo!“ .

Vojislav Šešelj, Zorana Mihajlović i Andreja Mladenović

Alo!

Vojislav Šešelj, Zorana Mihajlović i Andreja Mladenović, Foto: Alo!

Imun na uvrede dojučerašnjeg stranačkog kolege nije ostao ni Andreja Mladenović, predsednik samostalnog DSS-a.

- Dragan Maršićanin je u leto 2015. godine očigledno najbolje opisao Sandu Rašković Ivić zaklinjući se da ako ona bude izabrana za predsednicu DSS-a, nikada više neće ući u prostorije DSS-a.

Meni vaspitanje i činjenica da se radi o ženi ne dopušta da ponovim šta je ta junačina o njoj rekla, ali pošto on nema ni domaćeg vaspitanja, ni pristojnosti, bilo bi dobro da, pošto se pretvara da je veliki junak i poštenjačina, kaže javnosti šta zaista misli o svom predsedniku stranke, a ne da uporno vređa i diskvalifikuje sve koji ne misle kao on - kazao je on za „Alo!“.

Aleksandar Vulin

RAS

Aleksandar Vulin, Foto: RAS

 

Vulin: Maršićaninu usta puna vibratora!

Aleksandar Vulin, ministar i lider Pokreta socijalista, u svom odgovoru potpredsedniku DSS-a Draganu Maršićaninu uputio je izvinjenje našim čitaocima. - Žao mi je i izvinjavam se vašim čitaocima, ali zaista ne mogu ozbiljno da odgovorim čoveku kome su puna usta psovki, uvreda i vibratora - kazao je Vulin.

Komentari (2)

miki

12.03.2016 08:20

Pa je l' pogresio ? AV jedino sme sa Karleusom i Macurom da ,,raspravlja''

pera

12.03.2016 09:59

covek je cirke