Marko Perović sa novom devojkom
Facebook/marko.perovic89
Marko Perović sa novom devojkom

Facebook/marko.perovic89

Marko Perović sa novom devojkom, Foto: Facebook/marko.perovic89

Samo nekoliko dana nakon što se pred kamerama svađao sa bivšom, Emom Lapin, Perović je našao novu dragu. Kazanova iz "Parova" ovoga puta rešio je da se skrasi pored devojke koja nema veze sa javnim životom.

Marko Perović sa novom devojkom

Facebook/marko.perovic89

Foto: Facebook/marko.perovic89

- Ovo je devojka zbog koje bih uradio sve na svetu - poručio je zaljubljeni Crnogorac, ali ime svoje drage nije želeo da otkriva.

Marko Perović sa novom devojkom

Facebook/marko.perovic89

Foto: Facebook/marko.perovic89

 

Da se ne odvaja od nje svedoče i zajedničke fotografije. Perović novu partnerku vodi svuda sa sobom, a upoznao ju je i sa svim svojim prijateljima.

Podsetimo, Perović je u treću sezonu "Parova" ušao sa tadašnjom devojkom Emom Lapin, koja ga je ostavila posle rijaltija jer ga je uhvatila u prevari. Kasnije je otkriveno da je Marko varao Emu i dok su boravili u vili.

Marko Perović sa novom devojkom

Facebook/marko.perovic89

Foto: Facebook/marko.perovic89

U četvrtu sezonu ušao je sam, a po izlasku otkrio da je za 12 meseci boravka u rijalitiju spavao sa 13 devojaka. U Markove bivše se, sem Eme, ubrajaju i Ružica Veljković, Maca Diskrecija, Nevena Hot, Tijana Ajfon, Anamarija Džambasov i druge.

Komentari (7)

Puritanac

14.09.2016 11:37

Marko ima pravo da bude Cmarko,da bude ljigav i nreotesan,to je njegovo pravo i niko mu to ne moze uskratiti,ali kad vidim da vi kao ozbiljan dnevni list pisete hvalospeve o njemu,nekakvoj Emi Lapin i ovoj novoj pa jos stavite gomilu slika onda pomislim da nesto nije u redu sa vama i vasim samopostovanjem.Jel to onaj isti tip o kome ste onomad pisali da je priveden zbog marihuane ili njegov dvojnik koji je plejboj ljubavnik i svalercina.

aca

14.09.2016 19:49

@Puritanac - upravu si sve nemaju o cemu da pisu vise se bave facebookom instagramom nego bilo cime drugim. toliko je pametnih i obrazovanih ljudi o kojima vredi pisati a oni forsiraju sljam i splacine ljigave raznorazne

Vanna

14.09.2016 18:48

Ovaj primitivac nije zasluzio ni dve reci .....da se pise o njemu i jos manje da bude na tv. Kome je ovaj interesantan???? Svako li u ovoj zemlji moze biti VIP!Katastrofa

Marinela

14.09.2016 20:38

A dje se ova kupa i dje školjke skuplja i šta ima od imovine u Beogradu? To je jako važno za Čmarka, jer kada mu dosadi, može i da je opljačka i podvodi... Teški hohštapler, ovaj crnogorac...

tošo

14.09.2016 21:42

GDJE OVA CURA NALETI NA OVU BUDALETINU NEOTESANU.

VODOLIJA

15.09.2016 15:29

@tošo - Gde bi mogla da naleti? Na nekom splavu, ili ispod nekog mosta. Sada "crta dobre robe" i ....biće seksa, a i para. Ona dva komada budale odoše u Podgoricu, ne treba ni da se vraćaju, još ovaj da ode i odvede sav pomenuti šljam. Neka se i Senada vrati odakle je došla, da se bar malo smanji uvezena prostitucija, alkoholizam, narkomanija, podvodjenje.

mila

15.09.2016 09:47

Zar je moguće da ovoliki pulicitet dajete jednoj potpuno marginalnoj osobi koja nema nikakvih kvaliteta. Neobrazovan, glup, bavi se bijednim poslovima, ama baš niko i ništa. Znamo mi u Crnoj Gori ko je i što M.Perović i mislim da nigdje nebi mogao dobiti mjesto u nijednoj rubrici u novinama osim u kriminalnoj, kao što ga i nema. Molimo ne iritirajte više čitaoce likom i "djelom" Marka Perovića. Sačuvajte svoj rejting i dostojanstvo.