Marko Perović
screenshot
Marko Perović

screenshot

Marko Perović, Foto: screenshot

On je besneo i ljutio se na produkciju u Tajnoj sobi,  a onda kada se malo sabrao, uporedio je Mirelu sa Meom Bond.

- Hteo sam da glavom probijem sobu, koliko mi je loše bilo. To gledaju moji roditelji. Ona je htela da se snima - siktao je on.

 

 

Komentari (5)

nedjo

14.12.2017 16:13

ovaj covek je običan beskorisni bilmez

vera

14.12.2017 16:40

Odvratan je

Jana

14.12.2017 17:15

Gluma za 10. Neotesani planinski bilmez,koga je Ema Lapin izvukla iz anonimnosti.Prostak,koji nezna recenicu da sastavi.Snima i salje slike drugovima i time se dici.Bednik i folirant,koji nije svestan svoje nesvesti,i koji je bio crven kao paprika od straha kad je video Vukovica.E moj junace,koja ce postena devojka posle ovoga biti sa tobom?

VERA

14.12.2017 17:22

Kad vidim tu prasumsku facu i njegove oci,vidim podlaca i dvolicnu osobu,koja bi i oca prodala,a ne one snimke.Muska iskompleksirana gnjida,koja se hvali koga je smuvao i iskoristio u pijanom stanju.Srami se budaletino jedna.Vazni su ti samo trofeji,a to govori o tebi.

Sonja

16.12.2017 17:18

E moja SRBIJO, taj Perović brdski primitivac sa prasumskom facom i njegove buljave oci,najveći podlac i dvolicna osoba,koja bi i oca prodala,a ne one snimke.Muska iskompleksirana gnjida,koja se hvali koga je smuvao i iskoristio u pijanom stanju te još snimao.Moljakao je mesecima da ga prime u vilu,zato im za uzvrat dao snimku.U Kolašinu je na groblju sa ocem kopao rake a sada se ušlepao u BG,gde diluje supstance,LAŽE,vara,hvali se, itd,itd.