Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar
Shutterstock
Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar

Shutterstock

Ilustracija , Foto: Shutterstock

Kako pišu "Večernje novosti", njegova devojka Zorana Stojić (23) životno je ugrožena, teže povrede zadobila je Ivana Vitorović (22), dok je vozač Marko Petrović (25) prošao sa lakšim povredama. Tragedija se dogodila kad su se mladići i devojke vraćali iz manastira Ostrog.

Do udesa je došlo nakon sudara vozila "reno megan" čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Petrović i "nisan terano" barskih tablica, za čijim volanom se nalazio Marko Babović (37) iz Bara.

- Mladići i devojke su turistički boravili u Crnoj Gori, išli su do Budve, a u povratku svratili do manastira Ostrog. Porodica stradalog mladića je u šoku i već su otputovali za Crnu Goru kako bi preuzeli mladićevo telo - pričaju rođaci stradalog Marka Jankovića, koji u Čačku inače važi za uzornog i vrednog momka.

Njegova devojka Zorana je odmah nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru u Bijelom Polju, hitno transportovana u Klinički centar u Podgorici zbog teških unutrašnjih povreda i krvarenja na plućima. Ivana Vitorović i Marko Petrović zbrinuti su u bjelopoljskoj bolnici.

Nastradali Marko Janković, kako nezvanično saznaje list, bio je suvozač u automobilu, a devojke su sedele pozadi.