Marko Perović
Screenshot Happytv.rs

 

18+
Klikni da vidiš sliku
Marko Perović
Marko Perović, Foto: Screenshot Happytv.rs

On je odgovarao na mnoga pitanja, a jedno od njih je bilo da li bi otvorio svinger klub:

- Novinari su me često pitali za to, a ja nisam ni znao šta je to svinger klub, pa sam rekao zašto da ne, ako je to dobar biznis. Tek su mi sinoć Matora i Miki objasnili kakvi su to klubovi. Sa voljenom osobom ne bih išao tamo, ali sa nekom s kojom sam u kombinaciji ne bih imao ništa protiv - smejao se Marko.

Čupo Kalač ga je odmah pitao da li bi išao sa Tijanom Ajfon.

- Ako je Tića raspoložena, zašto da ne - rekao je Marko.

Jedno od težih pitanja bilo je da li mu se udvarao neku muškarac u životu.

- Nije direktno, ali bio je jedan koji mi se javljao na internetu - rekao je Marko i nastavio:

- Brendon mi je prilazio na neke čudne načine. Neću da grešim dušu, ali možda je to neki vid udvaranja - naglasio je Crnogorac.

Brendon je pratio njegovo izlaganje, a onda mu odgovorio:

Marko Perović je rešio je da ispriča sve detalje seks afere koju je imao sa Ružicom Veljković u prošloj sezoni ''Parova''.

- Ne znam da li sam se sviđao Ružici ili je sve počelo zbog njenog rivaliteta sa mojom tadašnjom devojkom Emom Lapin s kojom sa ušao u ovaj rijaliti. Njih dve su se stalno koškale i svađale, a kada je Ema izbačena posle mesec dana smo Ružica i ja imali seks u wc - ispričao je Marko i nastavio:

- Bila je sreda, napili smo se oboje na žurki, očima smo se dogovorili i našli se u toaletu. I drugi put je bila sreda - ispričao je Marko.

- Mislim da je Marko bio sa nekim muškarcem, a mene inspiriše samo da ga izgazim - bez dlake na jeziku rekao je Brendon.

- On se meni udvarao na neki način. U početku se stalno vrteo oko mene, dodao je Brendon.

Pošto je poligraf potvrdio da su Ružica i Marko imali seks u ''Parovima'', bivša modelsica šokirala je izjavom da je u krevetu završila sa Crnogorcem i njegovom bivšom devojkom Emom Lapin.

- Ema me je zamolila da to ne priznam, jer je nju sramota. Oni su zbog tog našeg seksa utroje raskinuli. Ja sam se sa njima odlično zabavila - rekla je Ružica.

Marko je rekao da je Ema na taj način želela njega da testira.

- Ona je mene iskušala tu noć. Namerno se poljubila sa Ružicom, a ja sam ispao đubre. Između njih dve se ništa više od poljupca nije desilo - tvrdi Marko.

- To nije tačno. Reci Marko šta smo još radile, ja umem sa devojkama. On je ljubomoran jer sam ja mnogo bolje zadovoljila Emu nego on - rekla je Ružica.

Marko je odgovorio na pitanje da li je tačno da je jednom drugu pre nekoliko godina odgrizao uvo.

- To je bio moj komšija, slavili smo zajedno Novu godinu u jednom klubu. Tu je bila i jedna moja bivša devojka kojoj je on celo veče dobacivao. Kad smo u zoru krenuli kući taksijem mrtvi pijani počeo je da me provocira za nju, ja sam poludeo i skočio na njega da mu odgriznem uvo. Krenula mu je krv, taksista je zaustavio auto i razdvojio nas - ispričao je Marko.

Crnogorca su ukućani pitali u kakvim danas odnosima sa komšijom.

- Nismo dobri, ne pričamo i meni je mnogo žao što sam ga povredio. Kajem se što sam tako reagovao - kaže Perović.

O odnosu sa Tijanom Ajfon

Marko Perović nastavio je na poligrafu da otkriva sa kojim devojkama je imao seks, ali i ko je osoba u vili sa kojom planira nešto više.

- Nisam imao ništa ozbiljno sa Tijanom, ali ne znači da neću - priznao je Marko šta misli o devojci sa kojom deli krevet u vili "Parova".

Tijana se smejala dok je gledala Markovo priznaje i otkrila:

- Mi se grlimo, ljubimo i češkamo. Sinoć me je Marko masirao, ali sam bila obučena i ništa se nije desilo.

Međutim, Jovana Tomić Matora imala je drugačiju verziju ove priče: - Kada sam ušla u spavaću sobu videla sam da se nešto drma u njihovom krevetu. Marko se nasmejao, ali je ostao pri svojoj prvobitnoj priči.

 

 

 

 

Komentari (1)

Ljigavi Marko

01.12.2015 11:24

Crni Marko šta se tako ukopa sa poligrafom. To ti nije trebalo u životu. Taj ćeš krst koji si sinoć stavio na svoja leđa nositi dok si god živ.