Divna i Marko
Printscreen
Divna i Marko

Printscreen

Divna i Marko, Foto: Printscreen

Divna je danas u rijalitiju ''Zadruga'' bila u poseti Rajskom vrtu gde je u razgovoru sa Drvetom pričala o tome da li postoji mogućnost da je zaista u drugom stanju.

- Divna, Drvo želi nešto da te pita u poverenju. Čuo sam da misliš da će se možda u Zadruzi čuti neka lepa vest. Da li je moguće da će se Drvo radovati i da će postati pravi deda? Imaš li razloga da misliš to? - zanimalo je Drvo, a Divna je prvo pokušala da bude tajanstvena, međutim nije dugo izdržala.

- Nadam se da ćeš prvo doći Drvetu da kažeš lepe vesti. Ovo što pričamo ostaće među nama. Ti znaš kako se prave bebe? Imaš dete. Znaš da su ovde svuda kamere. To ti neće smetati? - upitalo je Drvo kasnije Divnu, a ona je istakla da je neće biti sram da ima odnose sa svojim suprugom ispred kamera.

- Neće, ali eto, u kupatilu... Ima li u kupatilu kamere? Pa eto da ti kažem mi smo bili već dva puta do sad - rekla je Divna, a Drvo je podsetilo da nije dozvoljeno da bude u kupatilu sa još nekim.

- Pa to su divne vesti, a da li ti znaš da Veliki šef ne dozvoljava da budete zajedno u kupatilu. Šta ste vas dvoje radili zajedno - radoznalo je bilo Drvo, a Divna je prvo pokušala da sakrije šta su Marko i ona radili, a potom priznala.

- Pa imali smo odnos - rekla je Divna kroz smeh, dok se Drvo obradovalo jer postoje šanse da je učesnica ''Zadruge'' u drugom stanju.

 

Komentari (7)

Sonja

12.09.2017 17:42

Kako vas nije stid? Čak i invalidnu osobu ubacujete u rijaliti, haloooo?!? Ok, i onako su svi tamo teški (psiho) INVALIDI, nažalost! SRAMOTA Srbijeeeeeeeeeeeeee, bljaaak i fuuuuuj.

nedjo

12.09.2017 18:12

@Sonja - niko ih nije ubacio ,nego usli za pare! alal vera za sex!

Mila

13.09.2017 00:13

@Sonja - Sonja, sa kojim pravom diskriminises invalide?! Ako drugi mogu da ucestvuju u rijalitiju, zasto ne bi mogli i oni? Sram te bilo, treba da postujes sve ljude bez obzira da li imaju neki problem ili ne!

zlatko

13.09.2017 17:29

@Sonja - Sram te bre bilo pa šta ako je invalid ima pravo da se ravnopravno takmiči sa ostalima. Ko izmisli ono drvo koje govori ko u Diznijevoj bajci taj nije normalan.

ruzica

12.09.2017 21:34

Fuuuj !Pa ko moze ovo da gleda?

gospodja draga

13.09.2017 13:05

@ruzica - ti krišom gledas ,al te zanima kako uspeo ovaj tutuban da je sprči?

Ivana

13.09.2017 00:00

Drvo da bude deda???!!! Alo jer samo ja mislim da je ovo "malo" bolesno.............????