Marko Đurić sa ćerkom Milicom
Promo
Marko Đurić sa ćerkom Milicom

Promo

Marko Đurić sa ćerkom Milicom, Foto: Promo

Marko Đurić juče je dobio drugo dete, ćerku Milicu! Tokom ove godine, prinove su dobili i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider BDZ-a Muamer Zukorlić. S druge strane, Nikola Selaković, Katarina Rakić i Radoslav Milojičić Kena očekuju prinove tokom ove godine.

Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, dobio je drugo dete. On je dobio ćerku Milicu, a najradosnija vest ga je zatekla dan nakon što mu je produžen mandat na mestu direktora Kancelarije za KiM.

- Danas smo Andrijana i ja drugi put postali roditelji. Dobrodošla, Milice Đurić - napisao je on na Fejsbuku.

Nikola Selaković sa suprugom

Vesna Lalić

Nikola Selaković sa suprugom, Foto: Vesna Lalić

Početkom juna, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je treće dete, i to dok je bio u Kazahstanu na svetskom sajmu EXPO 2017.

- Večeras ću prvi put morati da prekinem državničke obaveze, i to sa osmehom na licu, jer smo Tamara i ja pre nekoliko minuta dobili sina - napisao je tada Vučić na Tviteru. Šef države je za sina odabrao staro srpsko ime Vukan.

Muamer Zukorlić, narodni poslanik i lider BDZ-a, početkom maja dobio je osmo dete. Njegova druga supruga Elma Elfić Zukorlić podarila mu je četvrto dete. Zukorlić je za svog naslednika odabrao ime Ahmed.

Muamer Zukorlić sa suprugom

alo.rs

Muamer Zukorlić sa suprugom, Foto: alo.rs

- Ime smo izabrali moja supruga i ja. Zbog dolaska bebe se zaista osećam trijumfalno - kazao je Zukorlić za „Alo!”, konstatujući uz osmeh da mu je ovo prvo dete koje je dobio kao političar.

Rode stižu i kod Selakovića, jer novopečeni mladenci Nikola i Milica Selaković očekuju prinovu. Kako „Alo!” saznaje prinova bi trebalo da stigne u avgustu.

Rode će sleteti i u Skupštinu Srbije. Naime, kako „Alo!” saznaje, poslanica naprednjaka Katarina Rakić je u blagoslovenom stanju i očekuje prvo dete.

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke, dobiće drugo dete.

- Supruga i ja smo, naravno, presrećni. Želimo veliku porodicu, akobogda, i nadam se da ću drugom detetu posvetiti više vremena, jer zbog obaveza sa prvim to nije bilo moguće - kazao je demokrata za „Alo!”.

Komentari (1)

Ivana

14.07.2017 09:04

Da je ziva i zdrava mala princeza malo andjelcice Milica i Bog da i dati blagoslov u zivotu zajedno sa roditeljima i sa sestrom da imaju srecno i veselo detinjstvo.Cestito cerka na mama Andrijana i tata Marko.Sve najlepse.