Plaši se za  bezbednost:  Zoran Marjanović
Dejan Briza
Plaši se za  bezbednost:  Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Zoran Marjanović totalno je odlepio u rijalitiju „Zadruga“, i to zbog Mace Diskrecije, s kojom je zaratio već na samom ulasku u ovaj šou.

Kako piše Kurir, suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović smeta to što bosanska starleta nema nimalo srama, pa stalno ističe svoje atribute u prvi plan. Prema rečima izvora bliskog produkciji, on je tražio da Maca smanji doživljaj kada se nalazi u njegovom okruženju.

- Zoki je poludeo zbog Mace. Čovek ne zna šta ga je snašlo. Zasmetalo mu je to što se starleta non-stop skida gola i tako šeta pred ostalim ukućanima. Članovima produkcije je rekao da ne želi da gleda njene gole sise, jer njega kod kuće gledaju sin i ćerka - priča izvor.

On kaže da Maca obožava da provocira Zorana i da će njega posebno da obradi u ovom šouu.

- Maci je skrenuta pažnja da se drži dalje od supruga ubijene pevačice, ali njoj je to izazov. Ona sve radi namerno samo da bi njega nervirala. Zato mu mlati grudima jer zna da je udovac i da ga to najviše nervira. Ona smatra da se Zoran samo folira i da stalno krajičkom oka gleda u njeno bujno poprsje - završava izvor.

Komentari (7)

juka

13.09.2017 11:10

Au jesi ti neki fini gospodin da mrziš ženske sise.Kakvo si ti to musko pederčino prevejana?Koga ti foliraš?Iz besa si ubio ženu i pljujes sve oko sebe!Nemoj da te cica maca opali sisom po njušci.Ušao si u tu zadrugu da se dodatno dokazuješ da si nevin?Ko te poslao u zadrugu?Ma kada god zineš oseti se "DA SI TI TAJ"....hladno ponašanje bez osecaja i emocija...poremećena ličnost totalno....nećeš do veka tako....

mila

13.09.2017 12:22

@juka - Ne znam da li je on ubica ali ona njegova ispovest je bila izrezirana.Tacno je znao sta ce reci a Mica ga kao slusa...covek bez ikakve energije i ne bih volela da sam u njegivoj blizini..

nedjo

13.09.2017 11:34

pocelo pranje

zokimoki

13.09.2017 11:53

jadan gadljiv je

Slavica

13.09.2017 12:23

Zorane golotinja je iz raja izašla! Adam i Eva su bili goli to je potpuno normalno!

Mirjana

13.09.2017 12:53

Toliko si sumnjiv da je to strasno. Trudis se da stalno govoris ono sto narod zeli da cuje i samim tim samo budis sumnju u svima nama.

MM

13.09.2017 14:19

Možda bi trebalo da mu pošalje poruku na Viber.