Bol za detetom:  Zorica Krsmanović
Dejan Briza
Bol za detetom:  Zorica Krsmanović

Dejan Briza

Zorica Krsmanović, Foto: Dejan Briza

On je taštu molio za oproštaj, što je pokrenulo sumnju da je umešan u ubistvo supruge.

"Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt", samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi videli udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke. 

Nisu zaostajali mentari poput: "Ma on ju je sigurno ubio" ili "Vidi kako ga ubija savest", ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovića nikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim. Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala poseta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima.

"Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo", govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti doneo i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala.

"Kada je Zoran ušao u sobu, nije mogao da zaustavi suze videvši u kakvom je stanju Zorica. Snažno ju je zagrlio i tako su ostali nekoliko trenutaka. Klečao je kraj njenog kreveta, pa su razgovarali. Da je Zorici susret prijao, govori i to što se u nekom trenutku nasmejala i jedva prošaputala: „Zoki moj, kada si ti došao, sunce me je ogrejalo“ kaže svedok posete.

Zorica Krsmanović majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, umrla je 4. oktorba 2016. godine, dozivajući svoju jedinicu.

Podsetimo, Zoran Marjanović, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, duže od 24 sata je s pomagačima prikrivao tragove zločina, sumnjaju istražitelji. Oni podsećaju da je samo nekoliko dana posle svirepog ubistva pevačice, čije je telo pronađeno u kanalu u Crvenki kod Borče 3. aprila prošle godine, policija pronašla tragove hemikalija po celoj kući. Zoran je uhapšen 16. septembra, nakon što je napustio rijaliti "Zadruga".

Komentari (7)

nada

24.09.2017 20:44

A sta je to trebala Jelenina majka da mu oprosti ?????????? To sto joj je ubio cerku, sto je doveo svalerku ,ili sta - dali se pokajao - taj se nekaje !!!!!!!!!!!!

Mrmot

24.09.2017 22:34

Obican folirant...na lokalnom nivou nista specijalno...nije mu ego mogao podnet da ga jelena napusta...milion takvih slucajeva...gde monstrumi ubijaju zene jer ih one napuste...40 ljeta robije da u miru razmislja...

XYZ

24.09.2017 22:48

Plakaces i proplakaces sto si se rodio.Jedan perfidni narcis zajedno sa ocem,koji je Poglavica i kontrolor svega,kao i Vracara i onaj brat darker, koji je strasilo.Pitam se samo kako je ona mucena Jeca uopste mogla da zivi u toj nenormalnoj i misticnoj sredini.Sve pohapsiti.Neko ce puci i progovoriti.

WYW

24.09.2017 23:58

Voleo bih da znam koji idioti lupaju minuse i podrzavaju ovog manipulatora i njegove crne satrape koji su toliko ukopani do grla u lazi,namestaljkama i ciscenju dokaza. Izmasakrirali zenu kao zivotinju,lazu i mazu i ismevaju narod i policiju,a maloumnici ih podrzavaju.Bruka i sramota.

Vlada

25.09.2017 06:50

@WYW - Oni koji znaju da je sve ovo laž! U ul. M.Toplice br. 14. Živanina ćerka nestala Tek diplomirala. Našli su je u Pančevu u parćićima. Do dan danas NIŠTA! U toj ul. nestala devojka baba joj slovenka nestala devojka isto tako pronadjena na Obilaznici oko Bgd. Ništa! Novinari ćutali! A sad koga ŠTITE. Marj. su porodica kao i svaka druga. Zorica je divna žena. Pomagala mnogima, poz. i nepoznatima. Samo se njih nekoliko oglasili.

cia

25.09.2017 09:08

lepo je kad procitas a ono ljudi coveka vec osudili iako mu nije ni sudjeno nit znaju koji su dokazi nadjeni sem onoga sto novind napisu a i to sto napisu preuvelicaju. Bilo je primera kad su citaoci osudjivali unapred pa se ispostabilo d a je sve splet cudni okolnosti i u pogresno vreme na pogresnom mestu bio. Za mene su svi nevini dok ga sud neosudi toliko ox mene. hvala

GLUMICA

25.09.2017 09:10

Kako je majka koja zivi blizu svoje cerke i u redovnom su kontaktu mogla TOOOLIKOOO DA POGRESI........ ili je polazila od toga,,rasturila si mu brak pa sad cuti i trpi...bruku da ne pricamo,,....nesto mi tu ne stima.Verujem da je ipak ispricala svoje slutnje i sumnje makar na samrti onima kojima je to trebala da isprica. OVO PISANJE I NJENO RADOVANJE JE IPAK OCAJNICKI OSMEH BOLESNE ZENE