Boban Marjanović
Profimedia
Boban Marjanović
Boban Marjanović, Foto: Profimedia

I drugi put ove sezone San Antonio je pobedio Denver. Sa jednom razlikom, Jokić nije bio impresivan kao u prvom sudaru sa timom iz Teksasa.

Bivši igrač Mega Leksa meč je počeo u startnoj petorci, ubacio 6 poena, imao 2 skoka, ali je brzo pravio lične greške tako da je na parketu proveo nepunih 13 minuta.

Na drugoj strani, prvi put u NBA karijeri Boban Marjanović je započeo meč. Bobi je realizovao dva bacanja, imao 4 skoka, ali je na parketu proveo 6 minuta. On je ubacio prva dva poena za San Antonio u meču koji je obeležio Leonard sa 25 poena. Sjajni košarkaš Sparsa igra najefikasniju sezonu u istoriji, novi je lider ekipe, prosečno postiže 22 poena po meču.

Minesota je bez povređenog Bjelice nastavila sa odličnim partijama na strani. Do nove pobede su stigli u Sakramentu. Mlade nade Vulvsa Vigins i Lavin su ekipu iz prestonice Kalifornije dovodili do ludila, ali treba uzeti u obzir da za Kingse zbog povrede leđa nije igra Bugi Kazins. Svetla tačka Kraljeva bio je Rašon Rondo, koji je postigao 16 poena uz isto toliko asistencija, ali je to bilo premalo.