Anđelina Džoli i Bred Pit
Profimedia
Anđelina Džoli i Bred Pit

Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Profimedia

Francuska filmska zvezda trenutno je u centru skandala zbog razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, pošto se šuška da je glumac sa njom prevario svoju suprugu.

Marion je demantovala navode da je imala aferu sa Pitom tokom snimanja filma "Allied" u kojem oboje glume.

Francuski list "Closer" piše da im je 40-godišnja glumica potvrdila da je trudna, i da je otkrila da treba da se porodi u decembru. To bi značilo da je zatrudnela u martu, dok je snimala film sa Bredom, ali ništa ne ukazuje na to da je on upleten.

Marion Kotijar

Profimedia

Marion Kotijar, Foto: Profimedia

Marion je u dugoj vezi sa glumcem i rediteljem Gijomom Kaneom skoro deset godina, i sa njim ima petogodišnjeg sina Marsela.

Zbog trudnoće, glumica je navodno još teže podnela glasine da je imala aferu sa Bredom.

Podsetimo, mediji su juče preneli da je Aneđlini smetala bliskost njenog supruga i Marion na snimanju filma i da je bila veoma ljubomorna.

Inače, trejler za film "Allied" juče je premijerno prikazan, samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da se Bred i Anđelina razvode.

 

Komentari (2)

Вела Вела

22.09.2016 00:51

То јој се враћа тако је и она на снимању филма упознала Бреда па га раставила од веренице..Мисли да је незамењива хаха..Ма важи..

momazver

22.09.2016 06:35

Svega i svačega tu ima.Ne možeš biti u košnici/vrsti posla i društva u kome znamo kako se živi/ a da se ne ulepiš medom.Oboje TO znaju jer su im ruke do lakata u ne medu, nego mleču i polenu.Problem je što je Andja u godinama kada ženama podivljaju hormoni,a i uklonila je ,zdravlja radi, one vidljive ,ženske atribute.Koliko god se okruženje i ličnost trudili da to *sklone* u stranu,psiha,telo,emotivnost cvile i postaju super osetljivi.Nekada joj je lek bio jedan noćni izlazak bez Breda,ali sad?