Marion Kotijar
Profimedia
Marion Kotijar

Profimedia

Marion Kotijar, Foto: Profimedia

Čim je najslavniji holivuski par saopštio da se razvodi, počela su nagađanja ko je glavni krivac za raspad braka. Francuski mediji došli su do zaključka da bi to mogla da bude glumica Marion Kotijar, koja čeka driugo dete.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Profimedia

Glumica se ovim povodom oglasila na Instagramu kako bi rešila misteriju. Potvrdila je da čeka drugo dete, ali ne sa Bredom već sa svojim partnerom Gijomom Kaneom.

- Ovo će biti moje prvo i jedino oglašavanje u vezi sa ovom temom. Nemam običaj da komentarišem vesti jer ih ne shvatam ozbiljno, ali sada to moram da uradim kako bih zaštitila ljude koje volim. Kao prvo, pre mnogo godina sam upoznala čoveka svog života, oca svog sina i oca bebe koju trenutno čekamo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj, jedini koji mi je potreban. Drugo, onima koji tvrde da sam očajna - dobro sam, hvala. A svim medijima i hejterima koji olako donose zaključke želim brz oporavak. I na kraju, Anđelini i Bredu, koje duboko poštujem, želim da pronađu svoj mir u ovim burnim trenucima - napisala je francuska glumica na Instagramu i time svima zapušila usta.

POVEZANE VESTI:

 

Komentari (1)

Tralala

22.09.2016 11:15

Ma, ona je ćaknuta a pride i anoreksična. Dobro je i do sada izdržao.