Marina Tadić saobraćajka
Goran Srdanov
Marina Tadić saobraćajka

Goran Srdanov

Šta uradi čoveče?, Foto: Goran Srdanov

Pevačici Marini Tadić ovaj mesec je počeo burno. Nakon što je posle četiri godine publici predstavila novi album „U zagrljaju tvom” i spot za pesmu „Nema sile”, nešto je moralo da krene i po zlu.

Marina Tadić saobraćajka

Goran Srdanov

Pevačica pokušava da utvrdi štetu, Foto: Goran Srdanov

Paparaco „Alo!” uslikao je pevačicu neposredno nakon saobraćajke koja joj se dogodila u centru Beograda. U trenutku kada je naš foto-reporter stigao na lice mesta, Marina se držala za glavu i pokušavala da putem mobilnog telefona pozove policiju.

Kako smo saznali, sve se dogodilo u nekoliko sekundi i sreća je da niko nije vozio brzo, pa nije bilo većih posledica. I Marina i vozač koji je otpozadi podleteo pod njen džip su nepovređeni, ali je šteta na pevačicinom autu velika.

Marina Tadić saobraćajka

Goran Srdanov

U neverici: Marina Tadić, Foto: Goran Srdanov

- U trenutku kada se Marina isparkiravala, vozač koji je dolazio iz istog smera naglo je skrenuo kako bi stao na njeno mesto, ali nije dobro procenio situaciju, pa je podleteo pod zadnji deo njenog automobila. Srećom, pevačica nije udarila glavom u volan, a vozač koji ju je udario je potpuno zbunjeno izašao iz auta.

Kada je došla sebi, pevačica je istrčala napolje, uhvatila se za glavu i odmah se spustila da vidi kolika je šteta na zadnjem delu džipa - priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- U prvi mah potpuno je ignorisala čoveka koji ju je udario, a zatim je usledila rasprava: „Šta to uradi, čoveče? Pa vidiš li da se isparkiravam, gde si poleteo? U šta si gledao?”, vikala je pevačica u neverici. Kako bi spustio tenziju, vozač je rekao: „Gledao sam u tebe i eto šta se dogodilo”, ali je ta konstatacija još više razbesnela pevačicu, koja je istog trenutka pozvala policiju. Njoj očigledno nije bilo do šale jer je džip nedavno kupila, a zadnji trap joj je bio uništen - objašnjava naš izvor.

Marina je u jednom trenutku čak kamerom sa mobilnog fotografisala automobile, očigledno se plašeći da će krivac pobeći sa lica mesta.

Komentari (10)

aca021

20.11.2016 10:19

Prvo kada neko udari auto od pozadi glava vozaca ide unazad, uzgered kako se vidi na slici udarac i nije bio tako jak, pa to terensko vozilo i nije moglo biti previse osteceno.

kiza48

20.11.2016 10:37

Ja ne vidim nikakvu stetu na autu. Kakva namestaljka.

deki

20.11.2016 12:15

šteta celih 200 din

stevan

20.11.2016 12:24

ja ćuo da više voli sa strane ,baš je bezobrazna,.

aki

20.11.2016 19:00

@stevan - voli ona sa svih strana samo da je dobro placeno.

Kvazimodo Sorabius

20.11.2016 13:18

Zar je pevaljkama bitno odakle ih udare, spreda ili otpozadi? Drugo, koliki je porez platila na zaradu kad joj je ostalo za ovu grdosiju? Zar ne bi trebalo vratiti na ostvareno penzije, ako su svi vlasnici i vozaci dzipova propisno oporezovani? Sumanuta drzava!

Aleksandar

20.11.2016 16:50

@Kvazimodo Sorabius - Auto je od bivšeg ljubavnika kralja kokaina. Glumi neku sveticu, a ovamo ...

Vlado

20.11.2016 15:37

Zadnji trap joj je odlican

Goran

20.11.2016 17:16

Auto je vrlo malo ostecen tako da nema dizanja prasine.

fradd

20.11.2016 18:48

Ajde kad je već toliko pominjete, odoh do ytubea da pogledam šta to ova peva. Brate mili, kad sam čuo to arlaukanje, stil pevalja kao kad se malo dete ruga nekome, uz tipičan turbo-džihad splavarski tekst. Ne znam pod kojom kaznom bi me terali da to slušam duže od 20 sekundi, metak u glavu bi bio olakšanje.