Doskora bili u ljubavi: Slavica i Marinko
Rajko Ristić
Doskora bili u ljubavi: Slavica i Marinko

Rajko Ristić

Doskora bili u ljubavi: Slavica i Marinko, Foto: Rajko Ristić

Njih dvoje zbog pevačeve preljube već duže vreme žive odvojeno jer ga je Slavica napustila kada je shvatila da njegova avantura sa nepoznatom devojkom traje duže vreme.

Paparaco magazina „Blic Puls“, koji je u prodaji od danas, uslikao je Marinka kako sam nosi kese sa povrćem i voćem u svoj dom na Banovom brdu, gde trenutno živi sam, a gde mu u posetu često dolazi atraktivna devojka.

- Marinkova supruga Slavica pre izvesnog vemena spakovala je kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa devojkom, sa kojom je i nakon što ga je supruga napustila, nastavio da se viđa, i otišla u drugi stan. O svom odlasku je obavestila sinove Nikolu i Marka, kojima je otvoreno objasnila o čemu se radi i šta je razlog rastanka - kaže naš izvor blizak Marinku i dodaje:

- Tu devojku često viđamo u kraju gde Marinko živi. Iako ona ne živi sa njim, dolazi skoro svakodnevno - zaključuje naš izvor.
Da ovo nije omiljena Rokvićeva tema, koji na sve načine pokušava da u javnosti održi sliku porodičnog čoveka, govori i njegova reakcija kada ga je ekipa magazina „Blic Puls“ presrela dok se vraćao iz nabavke.

Živi sam u stanu: Marnko Rokvić

Milan Ilić

Živi sam u stanu: Marnko Rokvić, Foto: Milan Ilić

- Da, ovo je nova lokacija, ali ne znam zašto slikate. Niste me ni pitali da li možete. Kako smete da me slikate bez moje dozvole?! I šta vas briga gde ja živim? - odbrusio je panično Marinko i utrčao u kuću zalupivši vrata.

Ni pokušaji novinara da ga pozovu da im uz kafu ispriča svoju stranu priče nisu prijali Rokviću, koji je prestao da se javlja na pozive i da odgovara na SMS-ove. Da nešto nije u redu u njegovim porodičnim odnosima bilo je jasno u trenutku kada je javnost saznala da je verenica njegovog sina Nikole trudna, a Marinko o tome nije imao pojma. On nam je tada odbrusio da su naše informacije netačne i da bi valjda on znao da će postati deda, iako ne živi sa sinom. Nikola je očevo neznanje pravdao time da mu je rekao da čuva tajnu, što je ovaj, navodno, ispoštovao.

Podsećanja radi, Marinko osim sinova Nikole i Marka iz braka sa Slavicom, ima i vanbračnog sina Darija, kojeg je priznao upravo na nagovor supruge, koja ga je sada napustila. Njemu očigledno švrljanje nije bilo strano u mladosti, a ni sada u starosti, iako se trudi da teretanom i kremama prikrije godine.

Komentari (19)

svasta

17.03.2016 07:40

sta je tu cudno, on prosto privlaci zene bolje od zemljine teze, gace im same spadaju a to kao supruga nije znala pa joj se prelila casa.Takvi ljudi zive takvim zivotom i to se ne moze promeniti.

simke

17.03.2016 07:44

Sramo me ovih bosancerosa koji su upropastili prestonicu .

Urban Kan

17.03.2016 09:28

@simke - To su srbi iz Bosne a ne pogrdno bosancerosi!

buba

17.03.2016 07:48

isto sam doživela pored dva odrasla sina....posle 34 godine braka...to su te godine kad pomisle da su još uvek mladi.....i naprave glupost...neke žene predju preko svega a neke ne mogu...ja nisam mogla i dobro mi je.....mirna sam, ....život ide dalje......

Aleksandar

17.03.2016 08:51

Voli covek da se OMRSI...

...sram ga bilo!

17.03.2016 18:59

@Aleksandar - ...Pa počeo je USKRŠNJI POST.

XXL

17.03.2016 09:52

Klin se klinom izbija. Žena je atraktivna i sigurno neće ostati bez nečije pažnje. Al' prvo nek' "odere" ovoga.

rastko

17.03.2016 09:54

Baš me zanima da li se ti njegovi sinovi stide takvog oca, matorog, degutantnog švalera. U ovim, najverovatnije teškim i mučnim danima za njihovu majku, treba da je podrže i budu uz nju. Prezirem ovakve moralne..., tipa Marinko...A Slavici želim da izdrži i da mu nikada više ne pruži novu priliku za prevaru.

SANJA_BGD

17.03.2016 10:02

Tako izgleda muski klimax,poslednji trzajevi...a glumi ljubavnika i muskarcinu!!!

ema

17.03.2016 10:06

Marinko je stari laf i shmekercina! Najavise ga volim kada se leti pojavi u Budvi, gde ima kucu, onako sveze klot depiliran, preplanuo od solarijuma i sa taze ofarbanom kosom! Zene mu same ulecu u zagrljaj!!!!!!

SANJA_BGD

17.03.2016 11:20

@ema - Ulecu mu u zagrljaj zbog love,a ne zbog "lepote"

ujkavasabgd

17.03.2016 11:35

Mnogo volim kad godina izda,sve poskupi-pojeftini ...!!!!

vitez

17.03.2016 16:35

@ujkavasabgd - Nije pojeftinila pi...a, skupo će to on platiti.

Marko

17.03.2016 13:01

Žena mu je prelepa,ja sam godišta jednog od njihovih sinova i bez broblema bih se rado okrenu za gospođom Rokvić:prelepa....za razluku od njega sa ovom mandovskom facom.Matori luzer,ne kapira da će izgubiti ono što je najvrednije u životu:dom,suprugu porodicu zbog ,kako kapiram,u odnosu na njega,kilinkice,koja ga očito zaje....ava,uzima poklončiće,parice i sve to uz smeh prepričava drugaricama.Osvesti se matori ,ispravi šta se može dok nije prekasno!

nn

17.03.2016 15:05

@Marko - Marko!!!!!svaka ti je na mestu, nista nemam da dodam. bravo za komentar!!!!!

pantelija

17.03.2016 13:35

Ajde jos malo marketinga kada nema o cemu drugo da se pise.Tako bese i ona spodoba Zorica Markovic u drugom stanju.

Maki

17.03.2016 15:01

Nedobog nikome, da slomi nogu ili se razboli, ko će da ga neguje? Jel švalerke - sponzoruše ili žena i deca? Svetinja braka i onako divne dece nije za kockanje. Ispada samo još jedna matora, neiživljena budaletina! Joj, majko mila, kako se sve ponavlja...

Драгомир

17.03.2016 19:37

Идем ка петој деценији брака или ти ка пола века!Нисам моју Радојку никада ни у шали ћушнуо ЈЕР НЕ СМЕМ!Ни једног тренутка нисам био неверан а могао сам три пута недељно да сам смео!Добар сам домаћин и родитељ.Имам солидну пензију а како сам солидног здравља моја Радојка нема да се нада породичној пензији.Све у свему вала сам баш онако повећа будала.Ал',бато,бар мирно спавам јер да све ово није истина одавно бих живео у ,,сигурној кући,,!Ел има сигурна кућа и за нас мушкарце?Нека ми неко јави?

Slavica

18.03.2016 00:42

Pi kakav si kao da si sad izasao iz kafane Grmec u Bos.Petrovcu,znace on sta kazem ovim.