Marina Visković
Promo
Marina Visković

Promo

Marina Visković, Foto: Promo

Jedna od najpopularnijih pevačica novije generacije u spotu za pesmu "Moj pakao" koristila je preparirane vrste penatih životinja, što je strogo zabranjeno.

Iako je spot izašao krajem prošle godine, predstavnici društva za zaštitu i proučavanje ptica iz Novog Sada su tek sada reagovali i oštro osudili pevačicu i njen tim.

- U scenografiji za spot „Moj pakao“ pevačice Marine Visković korišćene su mnoge preparirane strogo zaštićene vrste divljih ptica: orao zmijar, poljska eja, vetruška, mišar, kobac... Na osnovu Zakona o zaštiti prirode, javno izlaganje strogo zaštićenih divljih životinja je zabranjeno, što se takođe odnosi i na njihovo izlaganje javnosti radi sticanja dobiti, i mi osuđujemo ovakvo kršenje zakona. Ovakvo njihovo prikazivanje, koje nije namenjeno u naučne ili kulturne svrhe, zakon ne dozvoljava i sankcioniše. Ornitolozi se nadaju da će inspekcijske službe, policija i tužilaštvo primereno i blagovremeno razmotriti ovaj sluča - rekli su iz udruženja za "Kurir Stars".

Komentari (5)

nedjo

13.08.2017 20:31

ko je ova popularna*

Deki Rus

13.08.2017 20:42

e cuj....najpopularnija...malo.je arogantna od kako je javnost saznala za njen ljubavni zivot i njenog decka sa dvoje dece i zenom...a krila je to kao zmija noge....

marina

14.08.2017 08:09

@Deki Rus - Ispeglace decko tu situaciju,platice .Sve ima cenu.

*

13.08.2017 20:44

Zatvor je nešto što je prirodna sredina u zadnje vreme kad je reč o njoj

Anonimus

13.08.2017 22:47

Pa nisu ubijene i preparirane za potrebe njenog spota???!!!