Ima velike želje: Marina Perazić
printskrin TV Pink
Ima velike želje: Marina Perazić

printskrin TV Pink

Ima velike želje: Marina Perazić, Foto: printskrin TV Pink

Naime, Lepi Mića se šalio sa pevačicom i rekao joj kako po nju dolazi helikopter iz „Laze Lazarević“ da je pokupi. Na njegovu opasku, Marina je odgovorila pričom kakav joj je muškarac potreban.

- Apelujem, ukoliko postoji neki bogati muškarac koji se zaljubio u mene, i ima mogućnost da rentira helikopter, da mi spusti lestve i da donese otpremninu od 50.000 evra - uputila je javni poziv Perazićeva.

Komentari (4)

DR Gane

17.03.2016 08:26

Da , bogat a istovremeno lud ( za Lazu.. ) pa da na tebe troši pare ! G-đo sponzorušo, olovku u ruke pa kao arhitekta ( žali bože fakultet ) zaradite za život ako ste nešto i naučili na njemu ??

Roki

17.03.2016 10:46

@DR Gane - Kakvo je to pitanje "ako ste nešto naučili na njemu"? Pa valjda se na državnim fakultetima ozbiljno uči, ne kupuju diplome i sl. Sve sami stručnjaci u vrhu vlasti koji nas sa prosekom 10 (sa državnih naravno) dovedoše ovde gde smo sada.Zato srdačan pozdrav od "jednog" sa privatnog fakulteta.

revon

17.03.2016 19:00

@DR Gane - Uz bogatog muskarca ide i 30 godina manje nego sto Marina ima.

Ja

17.03.2016 20:22

@DR Gane - Ona je gradjevinski inzenjer. To je jedan od najtazih fakulteta, ali i debelo placen. Samo privatne casove da drzi, moze da mlati pare. Predmeti su sve sama matematika, fizika i slicno. Jeste matora i izasla iz stosa, ali znanje ima bar da sprema osnovce i srednjoskolce.