Marina Tucaković u "Pinkovim zvezdama"
Printskrin TV Pink
Marina Tucaković u
Marina Tucaković u , Foto: Printskrin TV Pink

Večerašnje izdanje "Pinkovih zvezda" krenulo je sa mnogo smeha. Kada se na mestu Cece Ražnatović u žiriju našao njen kompozitor Aleksandar Milić Mili Bora Đorđević se razočarao.

- Uz dužno poštovanje kolegi Miliju, ali Ceca je mnogo bolja riba od njega – prokomentarisao je Bora Đorđević Milijevo gostovanje.

– Sad sam ja najbolja riba u žiriju! – dobacila je Marina Tucaković.

Aleksandar Milić Mili
Aleksandar Milić Mili, Foto: Printskrin TV Pink

Novog člana žirija Aleksandra Milića oduševio je takmičar iz Makedonije Adam Labunski, kome je uputio niz komplimenata.

- Podseća me jako na mog Alena, ima taj neki momenat! Mislim da ti je on idealan da se ugledaš na njega - savetovao ga je Aleksandar, zatim dodao:

 - Nažalost, ja sam imao identičnu takvu kosu i zato ću ti dati keca, jer je ja nemam - rekao je Mili dok je komentarisao nastup momka dugačke kose.

Nakon izvođenja jednog takmičara privremeni član žirija nije bio zadovoljan. Skrenuo mu je pažnju da se vidi da radi po klubovima, jer pesme peva bez emocija, odnosno, da se nije uživeo u tekst.

- To ti je kao da muvaš devojku, a zapravo misliš na nekog dečka - iskreno je iskomentarisao Mili, a Milan Kalinić je odmah dodao:

- Kako si me provalio, ja baš mislim o jednom dečku.

U naredni krug "Pinkovih zvezda" plasirali su se direktno: Magdalena Vračić, Dragoslav Petrović, Jovana Vukčević, Predrag Kostić, Suzana Knežević i Adam Labunski.

Ostali takmičari u drugom delu emisije borili su se u duelima za prolazak u sledeći krug "Pinkovog" takmičenja.

 

 

Komentari (3)

sve

14.02.2016 01:36

Marina je i pored Cece bila najbolja riba, Ona je jedna urbana, pametna, jaka i sposobna žena i to joj daje neverovatnu lepotu i ono nešto, što parama ne može da se ima. Ona je toliko specifična i posebna, a to se ne stiče tek tako, već za to treba malo više šlifa, a ona ga ima i koristi ga pametno.

Dragomir

14.02.2016 07:36

Bato,ja to tvrdim još dok je ovolicka bila!To ti kažem!

sve

14.02.2016 11:47

Ceca ima pare, ali nema specifičnu težinu, Marina ima sve to.