Zvezde Granda nova sezona
Promo
Zvezde Granda nova sezona

Promo

Zvezde Granda, Foto: Promo

Sem Ace Lukasa, koji se vraća u "vruću stolicu", žiri ostaje nepromenjen pa će i ove jeseni, uz Lukasa, kandidate ocenjivati Marija Šerifović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Jelena Karleuša i Dragan Stojković Bosanac. Saša Popović i Snežana Đurišić ostaju članovi produkcijskog žirija.

Među prvima su na snimanje stigle Snežana Đurišić i Ana Bekuta, ali se nisu dugo zadržale ispred studija jer je padala kiša. Dok su članovi žirija pristizali, Saša Popović jeje užurbano radio na finesama sa ljudima is režije.

 

Lukasu je zasmetala gužva u saobraćaju pa je neko vreme turirao, i onda se parkirao tik ispred studija te brzim korakom ušao u studio. Samozvana diva JK cirkala je energetsko piće, pa se i ona smestila u sudijsku fotelju.

Viki Miljković je doživela mali peh. Naime, dok je bežala od kiše nije gledala pred sobom te joj se na ulazu u studio zaglavila štikla, umalo da završi na podu!

Marija Šerifović je stigla poslednja jer je sinoć radila do kasno. Pevačica je uspela da se uspava, iako je snimanje bilo zakazano za pola tri posle podne. Na snimanju se pojavila i gazdarica Lepa Brena, koja se najviše obradovala Šerifovićevoj pa su se izgrlile.

- Celo leto razmišljali smo o tome kako da osmislimo novi koncept emisije. Uverena sam da smo spremili projekat koji će biti najgledaniji! - rekla nam je samouvereno Lepa Brena, dok je Saša Popović otkrio da su kandidati kvalitetni, scenografija nikad bolja, a da sistem takmičenja promenjen.

 

Komentari (1)

ivan

14.09.2016 21:30

Sto se tiče žirija sve je ok.jedino ovaj Mario Serifovic je promašaj trebalo je bez njega.