Devojka stara 22 godine napadnuta nedaleko od stanice u Zemunu
Vesna Lalić
Devojka stara 22 godine napadnuta nedaleko od stanice u Zemunu

Vesna Lalić

Devojka stara 22 godine napadnuta nedaleko od stanice u Zemunu, Foto: Vesna Lalić

Devojka je napadnuta nedaleko od autobuske stanice na autoputu Beograd-Šid, a veruje se da ju je manijak tipovao u autobusu i pratio je.

- Silovatelj je prišao devojci s leđa na pešačkoj stazi koja prolazi kroz šumarak. Nije mario što je bio dan, zgrabio ju je s leđa. Potom joj je rekao da mu se sviđaju njene grudi i pokušao da je obori na zemlju. Srećom, devojka se u trenutku snašla, počela je da se otima i uspela je da mu se otrgne i pobegne - kaže izvor „Alo!“.

Naš sagovornik navodi da se u velikom broju slučajeva žrtve skamene od straha, što, na sreću, nije bilo u ovom slučaju. Kada je video da devojka beži i da će mu umaći, manijak je otrčao na drugu stranu. Naš sagovornik navodi da je verovatno tipovao devojku u autobusu.

- Istraga je pokazala da je manijak bio u gradskom autobusu i da je vrebao nesrećnu devojku. Kada je izašla, i on je istrčao u poslednjem trenutku i lagano krenuo za njom. Čekao je priliku i osmelio se kada je ušla u šumarak koji od autoputa vodi ka naselju - dodaje naš sagovornik.

On kaže da je devojka odmah potražila pomoć, kao i da je bila u šoku. Policajcima je ispričala da ju je napao mlađi muškarac, crnokos, mršav i sa plavim očima.

Kako je „Alo!“ pisao, ovo nije prvi put da manijaci vrebaju žene oko autoputa. Devojku staru 27 godina manijak je krajem prošle godine napao u blizini autoputa prema Novom Sadu u beogradskom naselju Zemun polje, ali ona, nažalost, nije uspela da se otrgne.

Devojka se vraćala sa posla uobičajenom prečicom. Iznenada je čula da je neko gotovo trčeći sustiže na tom zemljanom putiću. Manijak ju je napao s leđa i oborio na zemlju, naređujući joj da se odmah skine kako bi imao seks sa njom. Preplašena žena ga je prvo molila da je pusti, a zatim je pokušala puzeći da pobegne. Ponovo ju je ščepao s leđa, svukao joj pantalone i donji veš i silovao.

Save

Save

Komentari (4)

Милан Топлица

30.06.2016 11:27

А хоће ли неко да ухапси манијаке и терористе који су срушили Савамалу ?

Alo

30.06.2016 13:55

Debili poput ovog ne razumeju o cemu je rec u ovom textu...Uzmite na svim tim kriticnim mestima postavite policajce da ne bi vise dolazilo do ovakvih stvari....Strasno

delfin

30.06.2016 14:00

na svim kriticnim mestima postaviti komunalne policajce , da vidimo neku korist i od njuh

kika

30.06.2016 17:58

Istog trenutka bi ostao bez one stvari, ne bi se vise setio ni jedno zensko da napadne, pi...ca