Ljutio se na banke:  Milorad  Mandić
Zoran Ilić
Vellikani  počivaju jedan do drugog

RAS

Vellikani počivaju jedan do drugog, Foto: RAS

Njihove večne kuće leže jedna pored druge na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana. Sunce je peklo juče jače nego inače dok su radnici na groblju obavljali poslednje prireme za sprovod.

Opelo počinje danas u 13.30 u Crkvi Svetog Nikole na Novom groblju, a prethodno će u 11 sati, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, biti održana komemoracija.

Grobnica

RAS

Grobnica, Foto: RAS

Milorad Mandić Manda (1961-2016) preminuo je u sredu, nakon što mu je pozlilo tokom izvođenja predstave „Petar Pan“ u Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“.

- Manda je zaspao u kostimu Kapetana Kuke, ali mi znamo da je on bio Petar Pan, večiti dečak koji je mnogo želeo, mnogo sanjao i koji je neprestano leteo. Zato ipak i dalje ne verujemo da nije više sa nama i obraćamo mu se direktno, jer znamo da može da nas čuje: „Mando, hvala ti, volimo te i čuvaćemo te! I čuvaćemo naše pozorište“ - stoji u saopštenju Pozorišta „Boško Buha“ povodom iznenadne glumčeve smrti. 

Ljutio se na banke:  Milorad  Mandić

Zoran Ilić

Ljutio se na banke: Milorad Mandić, Foto: Zoran Ilić

 

Radio za kredit i porodicu

Milorad Mandić Manda nije krio da ima problema sa kreditom u švajcarcima, koji je podigao kako bi kupio stan. Kako je pričao, njegova rata za kredit, zbog porasta kamate u švajcarskoj valuti, iznosila je dvostruko više nego ranije. Manda je stambeni kredit uzeo još pre 12 godina. - Država ima i druge brige, ali nama su ovo najveće. Osim rate za kredit, treba platiti još sto stvari, struju, infostan, telefon, kablovsku i sve ostalo. Banke nas pljačkaju sa enormno visokim kamatama i tome se mora stati na kraj. Jedino da radimo po četiri posla i da ne spavamo - rekao je svojevremeno Milorad Mandić, uz opasku da zbog posla retko viđa sopstvenu decu.

Komentari (1)

Ja

18.06.2016 10:35

"Poslednje pripreme za sprovod"?!!!!