Vlada Mandić sa bebom
Vesna Lalić

 

Vlada Mandić sa bebom

Vesna Lalić

Vlada Mandić je sina Petra dobio prošle godine, Foto: Vesna Lalić

Mandić je za naš list potvrdio da nakon devetogodišnje ćerkice Saše, koju ima iz prvog braka sa Jelenom Višekrunom, i sina Petra, koga je prošlog leta dobio sa suprugom Jasminom, sada čeka ćerkicu.

- Biće cura, a Jasmina treba da se porodi od 15. do 18. maja - rekao je za „Alo!” srećni Mandić.

Nema sumnje da će se rođenju sestrice najviše obradovati mali Petar, koji je sada glavni gazda u kući Mandića, kao i Vladina ćerka iz prvog braka, koja sa majkom živi u Novom Sadu.

 

Vlada Mandić

M. Mitrović

Mandić se skrasio pored Jasmine Trnavac, Foto: M. Mitrović

Naš list je još u februaru ekskluzivno objavio da će Mandić dobiti treće dete, ali tada nisu znali još pol jer je beba zauzela takav položaj da lekari nisu mogli sa sigurnošću da odrede da li se radi o dečaku ili o devojčici.

Inače, Vlada Mandić je pre dva meseca izjavio za naš list da planira da ima petoro i više dece i da uživa u ulozi roditelja.

Prošlog leta je sinu Petru proslavio prvi rođendan, a kod njih je često njegova ćerkica Saša, koja obožava mlađeg brata. Iako je važio za večitog neženju i jednog od najvećih srpskih plejboja, Mandić se pre tri godine smirio pored studentkinje Jasmine Trnavac iz Sevojna kod Užica, koja je tada imala 19 godina.

Zajedno žive u centru Beograda, a vezu još nisu ozvaničili pošto ne pridaju mnogo važnosti papirologiji.