Potresena:  Goca  Tržan
RAS
Potresena:  Goca  Tržan

RAS

Potresena: Goca Tržan, Foto: RAS

Ona za „Alo!“ evocira uspomene i kaže da je samo pre nekoliko dana planirala sa Mandom povratak u tu seriju.
Goca kaže da ju je vest o Mandijoj smrti slomila i da još ne može da veruje u to da ga nema.

- Vest da je Manda preminuo mi je slomila dušu i ostavila me bez teksta. Baš pre nekoliko dana sreli smo se i razgovarali smo o novom projektu i kako bi bilo odlično da opet radimo na seriji „Selo gori, a baba se češlja“. On je bio čovek od kojeg sam prvi put upoznala glumu i najviše naučila. Bez predrasuda, pun razumevanja, veliki pedagog, takav je bio Manda - kaže pevačica za „Alo!“.

Gocu je te 2008. godine u seriju pozvao Radoš Bajić, koji je napisao lik specijalno za nju, inspirisan njenom energijom. Ona je blisko sarađivala sa Mandom na setu, a scena u kojoj Goca kao devojka sina Dragana dolazi u Petlovac i naziva ga „Kukuriku siti“ ušla je u one antologijske.

Glumili u seriji „Selo gori, a baba  se češlja“

printskrin youtube

Glumili u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, Foto: printskrin youtube

Sećajući se Mande sa snimanja, Tržanova priča sa setom u glasu:
- On je bio čovek koji kada uđe u kadar magija počinje. Sve prestaje da postoji kada su kamere usmerene prema njemu, jedan od onih glumaca koji svojom pojavom pokorava svaku scenu, svaki film. Jako mi je teško, a nisam lik koji patetiše i koji će kačiti fotografije na društvene mreže. Manda će svima veoma nedostajati - kaže pevačica.

Ona kaže da je teško pomiriti se sa činjenicom da je neko mlad iznenada preminuo, ali da glumci žive i umiru na na daskama koje život znače.

- Mislim da je nekako san svakog posvećenog i pravog glumca da ovaj svet napusti na sceni i verujem da Manda sada igra na nekom boljem mestu.

Komentari (2)

sever

17.06.2016 18:54

Sta li si ti spremala? Veliki projekat kao glumica jel? Velicina dostojna Mande jel? Ovo je ,u stvari, u stampi prvo prljanje Mande, nekog cistog i velikog! Znao sam da ce se brzo neko javiti da se slepuje uz njega!

Alpacino

18.06.2016 10:44

Gocini projekti su udaje i pravljenje dece... dalje nije odmakla...