Sara Pržulj
Facebook
Lepi Mića

screenshot Youtube

Lepi Mića, Foto: screenshot Youtube

Pevač, kako je već objavio „Alo!”, prvo nije hteo ni da uđe u karantin, čim se uselio u kuću, napao je Žarka Stojanovića i brutalno ga izvređao, a onda je sledećeg dana ispolivao vodom i napao profesorku Smilju Janković. 

Mićina naslednica Sara kaže za „Alo!” da je postupci oca u rijalitiju ne čude mnogo.

- Iskreno da vam kažem, nisam mnogo pratila, jer spremam diplomski. Ali mogu vam reći da Mića nema taktiku i da on sve improvizuje. Sve što radi moj tata, to je isključivo kako bi napravio šou i kako bi „Zadruga” bila što gledanija. Njemu je to jedini cilj - kaže za „Alo!” Mićina ćerka i dodaje da njen otac nije slučajno napao baš Žarka.

- Žarko je njega isprovocirao i on je reagovao, ništa više od toga se nije dogodilo. U takvim uslovima je to normalno, a moj tata je temperamentan. A za Smilju nemam komentar, stvarno taj deo nisam gledala - kaže Sara.

Gospođica Pržulj je otkrila i zbog čega njena majka Snežana neće pratiti ovu sezonu „Zadruge”.

- Mama bukvalno ne gleda. Ne može više da se stresira. Nju sve tamo iznervira, pa je odlučila da ne prati „Zadrugu” - zaključila je Sara.

Podsećamo, Lepi Mića je prve večeri bio vidno nervozan i bacao je flaše sa stola. U jednom momentu mu je Žarko nešto dobacio, što je Miću toliko isprovociralo da je nasrnuo na Stojanovića.

Imaće tajni zadatak na imanju: Lepi Mića

pink server

Imaće tajni zadatak na imanju: Lepi Mića, Foto: pink server

 - Beži, je*em li ti mrtvu majku! Je*em li ti oca, je*em li ti brata, pede*čino jedna - urlao je tako Mića, da bi potom bujicu uvreda i psovki sažeo u jednu.

- Je*em li ti familiju - nije prestajao Mića, a prva koja je pokušala da ga smiri bila je Saška Karan, koja se nekoliko sati pre toga pobila sa Macom Diskrecijom.

I ovoga puta reagovalo je obezbeđenje, koje je sprečilo Miću da šutne Žarka, ali i da dođe do nekog žešćeg fizičkog obračuna. Situaciju je najviše smirivao Miki Đuričić, koji je tom prilikom rekao Mići da mu to uopšte ne treba u životu.

Ipak, Lepom Mići Đuričićeve reči ništa nisu značile, pa je sutradan napravio haos! On je prvo skakao po stolovima, a zatim napao Smilju, ispolivao je vodom, strgao joj haljinu i otkrio grudi. Zbog ove nemile scene glumici Žiži Stojanović je pozlilo.

Komentari (23)

saucesce

09.09.2017 21:26

tata ti je takav gad da zbog njega ne gledamo ni tv a to sta smo mu sve pozeleli cudo jedno da je uopste ziv.

mikica

09.09.2017 21:53

@saucesce - I moje komsije ne gledajuzbog Mice I Saske .

nada

09.09.2017 21:37

Cini mi se da ovaj psihopata i nema zenu a i cerka koja ga brani ocigledno se radi o porodici koja nije sva svoja . Ako neko smatra da tata psuje nekome mrtvog oca ili majku i j.be sve po spisku braneci ga da je isprovociran onda je i sam takav - porodica za "Lazu" . Ja bih se takvoga oca stidela i odrekla !!!!!!!!!!!!!!! Ocekujem da ga u "Zadruti" vec neko ispali i spusti na zemlju !

Jana

09.09.2017 21:37

Jadne ti ste vi i on,ja bi ga se odrekla i kao oca i muza , mora da ste i vi neke klosarke kao i on kada zivite sa njim.

nn.m

09.09.2017 21:38

tacno tako gad i pedofil!!!!

daljinski upravljac

09.09.2017 21:38

privatno verovatno nije takav, gluma kao svaka gluma u suprotnom niko ga ne bi ni zvao. jos cudnije glumica 87 godina u rijaliti, pa umrece tamo ili i ona glumi

mikica

09.09.2017 21:43

Kako ga nije sramota da vredja Zizu od 81 godinu .Sram ga bilo.

mira

09.09.2017 21:52

Draga gospodjice tvoj tata je bezobrazan i nekulturan!!!!! On je kuci sigurna sam papucar i nesme da pisne.Dosao je ovde da se izivljava bruka i sramota od coveka 60 godina. Uzas ,uzas sram ga bilo on je..e sve pa moze neko i njegovu cerku da psuje..

užas

09.09.2017 22:03

Trebala bi da se stidi.

Mirka

10.09.2017 05:35

Dragi prijatelji, upravo sam procitala da ce studenti pokrenuti strajk protiv ovakvih rijaliti programa. Iskreno se nadam da ce uspeti u svojoj nameri. Nazalost mora na takav nacin da se ukine ovo zlo sto nam serviraju na tv-u. Ja sam uz studente.

Podrška studentima

10.09.2017 08:44

@Mirka - i hvala što skidaju ovaj nemoral i nasilje nad narodom!

m...

10.09.2017 07:55

Mama je dovoljno stresirana što ga gleda uživo godinama,ovo joj prilika da živi bez stresa kao i Savkin muž,za njih je rijaliti antistres program.

Strajk

10.09.2017 08:23

40 godina zivim na zapadu i ni na jednom programu dosad nisam vidjela takve mizerne souve kakve Srbija pokazuje to je bogu za plakat.Zali boze sto na takav nacin postaju popularni.zaradjuju itd.Bolesni Ludi Mica i Saska prave sou??? Kakav je to sou primjer za Srbiju.tuca.poljevanje.vrijedjanje.Dasu ljudi u Srbiji pametni STRAJKALI BI dase to pod hitno ukine

Iskreno

10.09.2017 08:58

Sve sto radi njen tata nije da bi napravio sou vec da bi mlatio lovu...a doticne mama i cerka cak i ne gledaju rijaliti...jedna se stresira a druga sprema diplomski? A tata zaglupljuje narod po farmama i zadrugama za veliku lovu...do sada je od budala koje ovo gledaju i glasaju zatadio stan u Knez Mihailovoj pa sad bi mogla da 'padne' i neka vila na Dedonju

suzana simovic

10.09.2017 14:36

@Iskreno - napisali ste zaradio stan u knezovoj!znaci ona stara glupi bosanac ili bosanska bukva vise ne vazi.ako je to istina a nema razloga da vam ne verujem u tom slucaju znamo ko je danas glup i ko ta nova bukva

Iver - klada

10.09.2017 09:31

Kažeš, tata sve to radi zbog povećanja gledanosti, kažeš Žarko je isprovocirao tatu, pa što ne kažeš, akademski građanine, da se povećana gledanost može postići i bez onoliko prostakluka i nasilja nad ženama, a tvoj tata je tu perjanica. Tvoje kolege potpisuju peticiju da se ovo zlo ukine, a ti opravdavaš najružnije psovke, samo zato što ti je tata malkice isprovociran. E, žalosti.

Sreto

10.09.2017 10:07

Ovo je dno dna da nema dalje.

mila

10.09.2017 11:12

On je najgori olos i zlo i ja mislim da nema zenu,jer koja bi iole normalna bila sa ovim sljamom...cerka ga brani a druzi se sa starletama...pih..ova zadruga ce dotiveti fijasko zbog njega i Savke a i zbog mace...

Mikica

10.09.2017 13:47

Sve mi se čini, devojko, da ti braniš nešto neodbranjivo. Ne postoji opravdanje za onoliku dozu prostakluka i agresivnosti. Kad bolje razmislim, tebe, ipak valja žaliti, nije lako u društvu reći da ti je ovo otac, ali, ako se ne odvajaš od Šavije i sličnih, onda ti to i nije problem, ipak tatica i na takvima zarađuje, a na pare, kako se čini ni ti, ni mamica niste gadljive, a ni pod stresom.

nedjo

10.09.2017 14:10

svaka čast životu sa njime ako je ovakav i kući

mileva

10.09.2017 16:44

Jao šta ovo željko ukrotite naše pare pa nas zatuplju je sa ovim sto ga neko ne tuži za ove ljude za majmune jao fuj srbijo kuda ides zar je to narod dignite se svi da nije bio kod baba jule i uzeo naše pare a sada je kao gazda fuj fuj kakva sramota

Margina

10.09.2017 18:43

Ko je pomislio da je ovo dno, pogrešio je, upravo je njegova ćerkica dohvatila lopatu i kopa li kopa. Za Pržulje dno ne postoji, pročitajte malo bolje njeno lupetanje.

Nije lako čovjek biti

10.09.2017 19:03

Samo se nadam, a i ti se pomoli, da te deo kletvi, zbog njegovog poganog jezika, ne stigne.