Za petnaest dana opljačkali sedam prolaznica
Shutterstock
Za petnaest dana opljačkali sedam prolaznica
Za petnaest dana opljačkali sedam prolaznica, Foto: Shutterstock

Mnoge od njih prošle su sa povredama, a jedna čak i sa prelomom!

Razbojnici su žrtve napadali u zoni Bulevara Nemanjića. Nakon što je Nišlijka stara 55 godina posle napada jednog od siledžija završila sa polomljenom nogom, policija je uspela da ih identifikuje u roku od svega 24 časa, a nakon toga i privede. Sumnjiče se da su od polovine januara 2016. do 3. februara 2016. prilazili prolaznicama s leđa i oduzimali im torbice u kojima su bili lična dokumenta, novac, mobilni telefoni...

- Jedan od njih je 1. februara napao dvadesetdevetogodišnju ženu, šutnuo je, a potom od nje oduzeo torbu u kojoj su bili novac i platne kartice. Dva dana kasnije, on je brutalno opljačkao još jednu prolaznicu staru 55 godina tako što joj je po uigranom scenariju prišao sa leđa, oborio je i pokušao da joj otme torbu. Ona je prilikom pada zadobila prelom butne kosti - objašnjava naš izvor.

Jedna od žrtava je prilikom pada na beton zadobila povrede glave. Nju je 3. februara oko 17.30 razbojnik zaskočio na uglu ulica Naserove i 27. marta. Pošto je oborio ženu i oteo joj torbu, ona je pala na asfalt i udarila glavu, zbog čega je dobila dve kopče.

Predati roditeljima!

Protiv dvojice maloletnika podnete su krivične prijave u redovnom postupku. „Oni dosad nisu bili registrovani kao izvršioci krivičnih dela. Njihovi roditelji, naravno, nisu znali čime se deca bave u slobodno vreme“, kaže izvor „Alo!“.

Komentari (1)

sekuritatea

06.02.2016 10:38

bravo momci. zakon ove nazovi države je na vašoj strani. zaštićeni ste kao beli medvedi. sad se samo izvinite oštećenima, pa nastavite dalje. bravo za srbiju.