Tužna Nesrećna Žena Devojka
Profimedia
Tužna Nesrećna Žena Devojka

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Seks je uvek bio osetljiva tema, s puno tabua i okretanja očima. Da se svako od odraslih može naći u nezgodnoj ili neugodnoj situaciji otkrilo je i pet ljudi koji su savim iskreno ispričali svoje najveće seksualne neprijatnosti.

- Jednom smo se moja supruga i ja prepustili strastima na balkonu kada je zbog buke došao čuvar i uperio svoju svetiljku gore prema balkonu. Odmah smo prestali i povukli se u stan kako nas ne bi video - ispričao je 32- godišnji Ivan.

- Upustili smo se u seks s otvorenim vratima naše spavaće sobe. Odjednom je došao naš pas, pogledao nas, ponjuškao i počeo lajati na nas. Ali to nas nije omelo - kaže Slaven (30).

- Dečko i ja smo se napili i prepustili se strastima. Rekla sam mu da mu je penis mali. Bila je to tajna koju sam čuvala za sebe. Srećom, zbog alkoholnog stanja u kojem je bio, sutradan se nije ničega sećao - ispričala je 26 -godišnja Marija.

- Godinama sam patila za jednim muškarcem i konačno smo započeli vezu. Kada je došlo vreme za seks, ispostavilo se da je u seksu užasan. Otad mi je seksualno zadovoljstvo visoko na listi prioriteta u vezi s nekim - priznala je 27- godišnja Selma.

- Moja devojka vratila se umorna s posla i otišla odmah u sobu. Otišao sam do nje, da porazgovaramo i pomalo smo se počeli ljubiti. Nakon par minuta rekla je da je imala težak dan na poslu i da se ne može uzbuditi. Samo je ustala i izišla iz sobe - ispričao je 27-godišnji Nikola.

 

Komentari (1)