Senior kartice za penzionere senior kartica
Tanjug/Zoran Žestić
Senior kartice za penzionere senior kartica

Tanjug/Zoran Žestić

Senior kartice za penzionere, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Njima su te kartice poslate juče na kućnu adresu, sutra će još 20.000 penzionera dobiti svoje personalizovane kartice, a sa tim će se nastaviti dok svi članovi kluba, kojih već ima više od 200.000, ne dobiju kartice sa svojim imenom i prezimenom.

Mali je objasnio je da će penzioneri dobiti zajedno sa karticama i spisak svih maloprodajnih objekata i preduzeća partnera tog projekta, kako bi na jednom mestu imali sve podatke o tome gde i kolike popuste mogu da ostvare.

- U ovom trenutku imamo više od 800 maloprodajnih mesta i više od 200 kompanija koje su članovi ovog kluba - kazao je gradonačelnik.

On je dodao da se taj broj svakog dana povećava, kao što se povećava i broj sugrađana koji postaju deo „Senior kluba”, u kome je, prema njegovim rečima, trenutno više od 200.000 penzionera.

- Ovo je sjajan primer kako Gradska uprava i penzioneri mogu lepu stvar da urade, kako razvijamo osećaj da svi pripadamo ovom gradu - istakao je gradonačelnik.

Podsetio je da se radi o besplatnoj kartici sa kojom penzioneri kada posećuju maloprodajne objekte koji su u projektu ostvaruju uštedu srazmernu trinaestoj penziji.

On je pozvao najstarije sugrađane da posete Sajam za treće doba, na kojem će se pričati o senior karticama, ali i o svim manifestacijama i programima koji postoje za njih.

Mali je istakao i da će penzioneri u svakom delu grada imati bar po jedan klub, kako bi imali mesto na kome će provoditi slobodno vreme, rekreirati se, a gde će biti organizovan veliki broj manifestacija.

Komentari (3)

bajko

13.02.2018 18:56

Projekat grada koji je omogucio penzionerima da uzivaju u pogodnostima raznih kompanija uz popuste.

bajko

13.02.2018 18:57

Sto vise ovakvih projekata potrebno je u Beogradu. Zadovoljan sam radom gospodina Malog i njegovog tima. Njihov vredni rad i zalaganje donosi brojne rezultate u razlicitim oblastima.

hm

13.02.2018 19:45

Zasto se zove "beogradska senior kartica",zar penzionera nema nigde vise u Srbiji? Kada ce bar deo tih povlastica moci da koriste najstariji u unutrasnjosti?