Siniša Mali
V. Lalić
Siniša Mali

V. Lalić

Siniša Mali, Foto: V. Lalić

Na čelu Delegacije je Raža al Gurg, koja je po Forbsovoj listi jedna od najuticajnijih žena na Bliskom istoku.

Gradonačelnik je gošćama iz Ujedinjenih Arapskih Emirata predstavio projekat Beograd na vodi i istakao da će ovaj projekat potpuno promeniti lice Beograda i od njega napraviti svetsku metropolu.

Govoreći o projektu, Siniša Mali je istakao da je nedavno započeta gradnja kule Beograd, najveće zgrade u ovom delu Evrope, kao i da svi radovi teku po planu, saopšteno je iz Službe za informisanje Grada Beograda.

Osim toga, uveliko teku radovi na izgradnji prve dve stambene kule, od kojih bi prva trebalo da bude završena do 2018. godine.

Nakon ovih radova, počeće i izgradnja hotela „W”, još dva objekta i tržnog centra.

Takođe, gradonačelnik je istakao da su upravo završeni radovi na novih 400 metara Savske promenade, tako da će Beograđani i gosti grada imati novo mesto za uživanje.

Mali je istakao da ovaj projekat stavlja Beograd rame uz rame sa svetskim metropolama, kao i da će gradjani i gosti grada tu moći da pronadju najrazličitije sadržaje.

Mali je istakao da Srbija ima izuzetnu saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i da je projekat Beograd na vodi upravo i najveći rezultat te saradnje.

Prijemu su prisustvovali i generalni direktor Beograda na vodi Nikola Nedeljković, zamenik generalnog direktora Aleksandar Trifunović, kao i direktor prodaje tog preduzeća Ivan Čakarević, koji je, takodje, gošćama iz UAE govorio o ovom projektu.

Komentari (1)

marko

26.05.2016 20:55

Promeniti će te vi etničku sliku i Beograda i Srbije i to vrlo brzo.