Groblje Oliver Ivanović
Alo!/Dejan Briza
Groblje Oliver Ivanović

Alo!/Dejan Briza

Mališan sve vreme mirno stajao pored groba, Foto: Alo!/Dejan Briza

Muk na Novom groblju gde se rano jutros okupila porodica ubijenog Olivera Ivanovića. U skladu sa običajima porodica i najbliži prijatelji izašli su prvu subotu nakon sahrane. 

Supruga Milena je sa sinom Bogdanom prišla mestu gde počiva njihov neprežaljeni otac i suprug. Mališan je sve vreme mirno stajao pored groba i gledao šta se oko njega događa.

Počast Ivanoviću došli su da odaju i njegovi prijatelji Milija Milosavljević vlasnik Ktitora, bivši direktor Telekoma Branko Radujko, kao i Zoran Marković osnivač "Bel Padžet".

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u centru Kosovske Mitrovice ispred svoje kancelarije. Nepoznati napadači ispalili su u njega nekoliko hitaca i vozila u pokretu i potom se dali u beg.

Pročitajte još

Komentari (8)

nada

20.01.2018 13:20

Boze ima li te i gde ? Rasce bez oca ali se nadam da ce jednoga dana saznati ko mu je i zasto oduzeo oca !!!!!!!!!!!!! Pocivaj u miru dobri covece !

ceca

20.01.2018 13:34

@nada - Svi petoro ce da zive bez oca....i uvek ce im sigurno nedostajati ....godine nisu vazne....

Andja

20.01.2018 15:09

@nada - Šteta i velika je žalost za svakim izgubljenim životom, pogotovu nasilnim putem. Zar Vas nije sramota da pišete samo o jednom njegovom detetu, da je izgubilo oca. Šta je sa ostalom njegovom decom, njih je takodje rodila majka, koja se na svu sreću ne oglašava na Tviteru. Neka je laka zemlja Oliveru

Andja

20.01.2018 20:25

@nada - Oprostite Nado .. nisam mislila nista lose .. naravno da mi je zao i te odrasle dece ..njima je isto tesko ali su malo stariji pa mozda mogu drugacije da rezonuju (mada je covek "dete" dokle god ima zive roditelje ) .. maloj deci je jako tesko objasniti gubitak jednog od roditelja .. eto to je bila cela poenta mog komentara ..

Andja

20.01.2018 13:30

U ovakvim slucajevima najvise mi je zao dece .. jadno dete i u njemu ce ostati vecina tuga i ceznja za ocem ..

e moja ti

20.01.2018 22:16

@Andja - rece, jadno dete, a Oliver ih Imao PETORO, i samo se o bogdanu govori, a ONI odrasli, ma ONI tek pate, a ovo malo,..... nije lako, ali dete je to, skola, drugari i onda Jednog dana samo Prisecanje....

Zrcko

20.01.2018 14:55

A,vi koji dajete minuse vama je to super jel da?A,da li vi u kom slučaju imate oca?I kakva bi vaša reakcija bila da imate takođe malo dete kao što je mali Bogdan i onda vas nekad pita gde je moj deda il nešto slično.Šta bi ste mu rekli?

Lili

20.01.2018 19:42

Saucesce ozaloscenoj porodici. Sta reci?! Velika tuga, velika. Kao gradjanka Srbije, zapalih svecu velikom Srbinu Oliveru. Nek pociva u miru a njegovu porodicu nek cuva dragi Bog. Srce malo ne moze da veruje gde mu otac lezi ??????