Zadruga
Printscreen
Maca Diskrecija

Youtube printscreen

Maca Diskrecija, Foto: Youtube printscreen

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, bila je ovih dana u centru pažnju ovih dana u "Zadruzi".

Ona se posvađala sa Kijom Kockar, a njoj je rekla da nikada neće moći da ima decu, što su mnogi osudili. Macino učešće u "Zadruzi" uveliko prati njena majka Enesa Nurkić, s kojom Diskrecija već godinama ne priča.

Ona je u intervjuu za "Telegraf" pričala o svemu, a prvo je istakla kakvo joj je zdravstveno stanje.

- Bila sam na kontroli. Lekar mi je predložio da što manje gledam ("Zadrugu"), da se što manje sekiram. Ja sam rekla da mi je to jedina prilika da je vidim preko televizije. Pogotovo sad kako joj se desilo to, kada sam čula to uživo uključenje. Teško mi je palo. I ovako mi je teško - rekla je Enesa.

Na napomenu da je jedan gledalac rekao da Macu treba streljati zbog onog što je izgovorila Kristini, ona je odgovorila.

- Čula sam. Grozota. Takvo nešto. Ja ne znam da može iko tako nešto da predloži. To je nezamilislivo. U redu, treba je kritikovati, nije cvećka. Ja se izvinjavam svim onima koje je uvredila, novinarima, zadrugarima, i svima. U svoje ime se izvinjavam. Trebalo je produkcija da je kazni adekvatno. Ali takvu grozotu da kaže je van svake pameti. Žensko je. I ona jednog dana treba da rađa. Treba da misli o tome - rekla je Enesa i osudila Macu za sve što je rekla i Kiji i Bori i Miljani i Milanu.

- Bori što je psovala mrtvu majku. Niko je nije kaznio za to. Za trudnoću Miljani. Pa onda Milanu da mu mati nikada ne ustane iz kreveta. Sve ja pratim. Maca je prevazišla svaku meru... - ističe gospođa Nurkić

Na pitanje šta bi joj poručila sada da može, gospođa Enesa je rekla sledeće.

- Sve ono što sam u pismu napisala ... I posle moje smrti će ostati te reči, u pismu koje sam joj napisala za 25. rođendan. Najbitnije je da bude dobar čovek. Kada si dobar čovek imaš prijatelja. Sve se može, samo da budeš čovek - ističe Enesa i nastavlja:

- Sama sebi pravi da nema prijatelje. Pati od tog prestiža. Vidite i sami, ona neće ni na poligraf, neće ni na šta... Nikada neću laži da podržim, šta je slagala. Ona je odlučila sa mnom da ne priča. Ja sam htela s njom da stupim u kontakt, ona nije htela. Ne znam zašto ona mene mrzi. Poziva se na mene i non-stop ide na patetiku. Ja vidim da govori o nekoj nedaći koja se meni desila - navela je Enesa.

Na konstataciju da Maca govori ono što se Enesi dogodilo, gospođa Nurkić je rekla:

- Jeste. Ima dve godine uslovne za laž koju je izmislila - rekla je Enesa misleći na reči da je Macu neko silovao i pretukao.

- Ona je htela da se osveti nekim momcima što je sa njima sedela na plaži. Ona da im se osveti, nazvala je policiju, slagala svoje podatke, slagala sve. To je bila 2010. godine. Imam ja te dokumente kod sebe. Ima i pravosnažna presuda - kaže Enesa.

Enesa Nurkić

Youtube

Enesa Nurkić, Foto: Youtube

Zašto je htela da se osveti tim momcima?

- Sedela je s njima na plaži. Valjda su tražili da s njima ide, ona nije htela. Ništa joj nisu uradili. Slagala je ime, prezime, adresu... Ja sam joj rekla da ne radi te stvari zbog kojeg bi se izvinjavala i kajala - kaže Enesa.

Enesa je za "Telegraf" priznala i zašto Maca ne priča sa njom.

- Ne pričamo zbog toga što je ona rekla kako ju je moj pokojni muž, a njen očuh silovao. To su strašne stvari, strašne laži. Ja sam je zvala posle toga. Kada su mi preneli da je to izgovorila. I ona mi je rekla, mene će produkcija zaštiti. Zvala sam i produkciju da se uverim da taj snimak postoji. Kada je izašla iz "Parova", zvala sam je, ali mi je napisala poruku: "Umorna sam, pusti me da se odmorim". Više se nije javila. Evo, pre nekoliko dana bilo je pune tri godine kako je nisam ni čula ni videla, osim na televiziji - rekla je Enesa.

Na pitanje da li je pokušala da se ubije zbog lošeg odnosa sa Macom, Enesa je potvrdno odgovorila.

- Jesam. Jednom sam osam dana bila u komi, kada mi je muž bio živ. Tri dana sam bila u kliničkoj komi - rekla je Enesa.

Za kraj, Enesa je poručila Maci.

- Da ne vređa nikoga, da bude dobar čovek. Da krene prvo od sebe i da ima što više prijatelje. I da se to pismo javno pročita - zaključila je Enesa.

 

 

Komentari (9)

Mirjana

15.04.2018 09:36

Pa ko je tu Macu vaspitao nego majka, pa otkud je ona takva ispala. Maca ima ozbiljan problem ali isto tako su napadali i tu Macu pa ta majka je nikad nije zastitila. Maca je izgovorila puno ruznih reci drugima ali i ti drugi su jezivo vredjali druge pa se tome nikad toliko nepridaje paznja.

Ivana

15.04.2018 09:53

@Mirjana - Nije za sve ta zena kriva. Lako je svaliti sve na nekog. Ko je Maca a ko Senada? Ne znam kako je Senada odrastala. Za svoje postupke je kriva Senada, samo ona. Revolt. Zivi svoju laz, sta je majka tu kriva? Koliko ona sebe postuje kad sebe predstavlja pod umetnickim imenom, onakvim?

juju

15.04.2018 09:54

nije ni cudo sto neprica sa maklom. prava majka nebi ogovarala svoje dete, a ako je maca krenula losimputem to je morala zbog loseg zivota i svega sto je prezivela . zato je bez imocija i samoziva. bori se kako ume i zna.

Prijedor

15.04.2018 09:57

Enesa lazete ,znamo mi naj...bolje. Zar niste shvatili :Macu bacaju ,trgaju,tuču itd...(isto je Kija radila sa Jelenom Golubovic) samo da sakriju sex Mikija i Nadezde! NISTE KOREKTNI PRODUKCIJO DOSTA VISE!!! Izbrisite komentar slobodno!

Mile

15.04.2018 10:42

@Prijedor - Kija i Miki su zasticeni.Videli smo sinoc sve sto ne treba pitaju dok se Miki sepuri po kuci! Eeeee nece ici produkcijo!!! Hvala na vasoj lazi i strahu od Mikija!

Prijedorcanka

15.04.2018 11:27

@Prijedor - Upravu si Prijedore :) ja neznam kakva je ova mati od Mace nerazumjem ovu zenu, dali ona dobije placeno da bi pljuvala Macu da bi je vrijedjala i ponizavala. Posto od pocetka kako je maca usla u praove pratim Macinu pricu ( ne nisam fan) ali sve sam citala i nemogu da svatim kakva majka moras da budes da bi bijo kao ova zena. Prvo sav odgoj ponasanje dolaziti iz kuce a ne od komsije, drugo ova maca ili Senada je prosla dosta u zivotu da bi bila ovaka da bi radila stvari koje radi.

Prijedorcanka

15.04.2018 11:33

@Prijedor - Maric brani macu i kaze da vecinom stvari koje maca izgovara za prostituciju je laz samo da bi bila na naslovnim stranama to je jednom i Milan novinar rekao, da ona uvelicava da bi se o njoj pisalo. Maca uopste nije los covjek i njena majka netreba da izgovara gluposti. Maca je uvjek govorila da joj ona nije majka jer je nije ni odgojila ni odhranila tako smatram onaj ko te je porodijo nije ti majka ako se nije brinula za tebe cuvala te i hranila, majka ti je ona koja te je hranila savjetovala

Prijedorcanka

15.04.2018 11:39

@Prijedor - Sto ova zena jednom nije nesto lijepo rekla za macu, jeste pogrijesila je i izvinjavam se u njeno ime ali cerka mi je jedinica i volim je i podrzavam je ili tako nesto kao sto to cine majke drugih ucesnica... nelazu i nepljuju svoju rodjenu djecu okolo i vrijedjaju ponizvajau... boze dragi svak se naziva majkom...

Sara

15.04.2018 22:31

Sram vas bilo kujo .Bora preti vasem detetu sa smrcu vi se izvinjavate! Vi majka sramoto jedna.