Jelena Marjanović
Facebook
Jelena sa mamom

privatna arhiva

Jelena sa mamom, Foto: Privatna arhiva

Jelenino ime je dozivala u trenutku kada je umirala. Uoči smrti je najavljivala da će progovoriti kada uhvate ubicu, ali to nije doživela i svoju tajnu je odnela u grob. 

- Čekam da uhvate ubicu mog deteta! Pričaću kada uhvate monstruma koji mi je uzeo Jecu. Tada će majka da progovori... Živim za dan da ubicu pogledam u oči i pitam ga samo jedno: „Zašto?!” Bilo je dana kada sam razmišljala kako bih postupila kada bih znala ko je ubica mog deteta i kada sam pomišljala da ne treba da čekam da mu neko drugi presudi... - pričala je Zorica uoči smrti.

Zorica Krsmanović je do kraja života isticala da su joj ćerka Jelena i unuka Jana sve na svetu.

- Moje dete je ubijeno... Ostala mi je samo Jana. Moram da budem jaka zbog nje. Pitam se kako je neko mogao da ubije moju Jecu. Bila je vesela, nasmejana, puna života. Ko je mogao da presudi takvom stvorenju? Razdire me što sam nemoćna da bilo šta preduzmem. Mnogo mi je teško. Niko ne zna kakav je to bol - kroz suze je govorila nesrećna majka.

Zorica Krsmanović

dejan briza

Zorica Krsmanović, Foto: Dejan Briza

 Jelenina majka je posle brutalnog ubistva tvrdila da je razgovarala sa ćerkom neposredno pre tragičnog događaja. 

Zorica je svakog dana išla na ćerkin grob

- Stalno mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. Svake noći je sanjam, moje dete, moju Jelenu. I sad okrenem Jelenin broj. Zovem po navici... Mahinalno nazovem na njen broj, ali mi se sa druge strane niko ne javlja... - govorila je majka.

Međutim, njeni rođaci su nedavno otkrili da je tek naknadno posumnjala da je neko oponašao glas njene ćerke.

- Sa Jecom sam se čula nekoliko minuta pre nego što je nestala. Rekla mi je: „Evo, mama, trčim.” Nije mi rekla gde trči. Kazala je: „Imam još da istrčim ovaj krug i idem da dam Zoranu i Jani da jedu, pa dolazim kod tebe.” Ubrzo posle toga javili su mi da je nestala.

Prvo sam pomislila da joj je pozlilo jer je postila i da je pala u travu. Tog dana sam imala neki čudan osećaj. Stezalo me je jako u grudima, kao srce, ali sam mislila da je to reakcija na terapiju. Izgleda da je baš tada ubijena - pričala je Zorica Krsmanović jecajući. 

Komentari (9)

mrmot

12.10.2017 21:08

znala je bre žena sve bas sve ali iz straha cutala..sektasi su to....misle da su bogovi...sad ce do 2060 na odmor...mada bolje bi bilo polomit tu bagru ali 40 kuka je isto jebeno...bit ce im ko u sektaskom raju u grupi jacih igraca od njih...

Andrijana

12.10.2017 21:29

Danas si sretan i mislis jos dugo ces biti tako srecan a vec sutra te nema ..Surova istina koja boli, Jelena zasluzuje da se njeno ubistvo rasvetli,isto kao i sve zrtve ovakvog i slicnog zlocina.. Niko nije zaslužio da na ovakav nacin izgubi zivot

mm

12.10.2017 21:55

Majka joj je umrla od raka! I bila je u veoma losem stanju i pre ove tragedije! Ne morate bas preuvelicavati sve.Njenoj majci je sigurno zadnje dane neopisivo zagorcala ta strahotna nesreca,ali sigurno je da je bolest vec duboko i nepovratno odmakla u njoj.

Jelena

13.10.2017 02:14

@mm - O mm! Majka joj je umrla od raka! - Stvarno? I bila je u veoma losem stanju i pre ove tragedije!- Stvarno? Ne morate bas preuvelicavati sve. Evo necemo. Njenoj majci je sigurno zadnje dane neopisivo zagorcala ta strahotna nesreca,ali sigurno je da je bolest vec duboko i nepovratno odmakla u njoj. - Strahona nesreca jes' zagorcala zadnje dane, i bolest je duboko i nepovratno odmakla u njoj, a sta je duboko i nepovratno odmaklo u tebi kad nas sve savetujes tako mudro glavo pametna?

Jelena

12.10.2017 21:58

Jelenina majka nije umrla, ona je od tuge "crkla". Znala je ona puno toga ali se bojala da progovori zbog Jane. Zao mi je te zene jako, neka joj je pokoj dusi.

GLUMICA

13.10.2017 13:19

@Jelena - jELENINA MAJKA SE upokojila A NE DAO bOG NI MIS DA CRKNE....MENI JE PAS uginuo. A MNOGI SU OTISLI,NAPUSTILI NAS...

Manja

12.10.2017 22:12

Znala je majka verovatno sve,ili je naslucivala.Majcino srce nikad ne gresi.Molim Boga da PRAVDA za Jecu konacno stigne sve ucesnike-monstrume u ovom brutalnom ubistvu.Marjanovici!!!da li je moguce da ste toliko licemerni i perfidni do bola da vozite policiju,medije i narod 17 meseci??!

Andja

12.10.2017 22:22

Jadna zena .., ne mogu ni da opisem koliko mi je zao ,.i nje i Jelene i Jane..

JANA

13.10.2017 09:23

Ispitajte i one koi su ovaj slucaj ovoliko razvlacili,da bih sakrili ubistvo,a veoma su mocni!!! Verovatno oni eznaju kakva je bol za detetom a pogotovu kad se porodicna, loza-prezimei kuca zatiru. Boze kazni ti bar ove mocnike koi skrivaju ovaj nevidjeni zlocin