Burma Burme Bračni prsten Bračno prstenje
Shutterstock
Venčanje Burme Brak Prstenje

Shutterstock

Matičar nije znao da su žene u rodu, Foto: Shutterstock

Patrisija Spen (43) udala se za svoju ćerku Misti Spen (25) u martu ove godine, a saznalo se i da je i do pre šest godina bila u braku sa svojim sinom Džodijem.

Patrisija je svojevremeno rodila troje dece, dva sina i ćerku, koji su joj oduzeti zbog zanemarivanja roditeljske dužnosti. Nakon što je ponovo dobila starateljstvo nad jednim od sinova, ona ga je odvela kod matičara i udala se za njega, piše Tajm.

Godinu dana kasnije, 2008. sin Džodi je podneo zahtev za poništenje braka navodeći da je u pitanju incest. Nije poznato da li je tada vođen proces protiv Spenove.

Pre dve godine u Patrisijinu kuću se vratila njena ćerka Misti, sa kojom je Patrisija najverovatnije otpočela ljubavnu vezu. Njih dve su se venčale u martu ove godine, a matičar je sve odobrio jer u Mistinoj krštenici nigde ne piše da joj je Patrisija majka.

Njihovu bolesnu vezu otkrili su pripadnici Centra za socijalni rad u avgustu ove godine.

"Mislila sam da je u redu da se udam za nju, pošto nigde u papirima ne piše da sam ja njena biološka majka", rekla je Patrisija tokom saslušanja.

Policija je i Patrisiji i njenoj ćerki/suprugi odredila pritvor uz kauciju od 10.000 dolara.

I dalje su nejasni motivi ove bolesne veze, kao i da li je bilo fizičkog odnosa Patrisije i njene dece. U svakom slučaju američki zakon tretira bračnu zajednicu sa decom kao incest, bez obzira da li je bilo "konzumiranja braka" ili ne.

Komentari (2)

nedjo

08.09.2016 20:35

fina neka porodica

koja

09.09.2016 06:32

Ma jel' ovo istina?