Maja Volk
Fejsbuk
Maja Volk

Fejsbuk

Maja Volk, Foto: Fejsbuk

Iako je dramaturg Maja Volk na sva zvona najavljivala veliku mrsnu pravoslavnu svadbu u Grčkoj, od toga nema ništa, otkrio je za "Blic puls" njen dugogodišnji prijatelj i budući kum Dragoslav Grujičić Gruja. Popularni učitelj Gruja, koji je Maju podučio spremanju veganske hrane i otkrio joj sve tajne takvog načina života, otkriva da će građansko venčanje biti na Majino insistiranje jer njenom izabraniku Nikosu nimalo nije do toga.

Dragoslav Grujičić će biti svedok na venčanju u Atini, ali priznaje da je tu svadbu forsirala njegova prijateljica dok se Grk opirao. On otkriva da od veselja neće biti ništa, već će to biti intimno opštinsko venčanje.

Maja i Nikos

Printscreen

Maja i Nikos, Foto: Printscreen

- Svadbe neće biti niti bilo kakve fešte ni u Beogradu ni u Atini, već će biti obično građansko venčanje u grčkoj prestonici kada se vrate iz Škotske, u septembru. Ja sam joj rekao: Kada već spominješ da sam toliko učinio za tebe, da si sve od mene naučila, red je da ja budem kum. Ona je pristala i mi smo se dogovorili da ja u Atinu odem avionom, budem kum na venčanju i vratim se avionom - u jednom dahu ispričao je Gruja.

Gruja kaže da ne postoji obostrana želja za brakom u ljubavnoj zajednici Volkove i Grka Nikosa, kojeg je upoznala putem društvenih mreža:

- Onaj njen Grk je već imao dve svadbe i plaši se toga. On je odbio da bude velike svadbe, spektakla, kako je ona u medijima govorila. Nije hteo, ona ga je forsirala. Stavila ga je pred svršen čin, pa je pristao samo na to da se venčaju. On smatra da su odrasli ljudi i da im to venčanje nije potrebno. Međutim, on je njoj rekao kada su se upoznali da on želi da njihova ljubav bude do kraja života, a Maja je to shvatila kao brak, međutim on nije za to. Ona je htela i u opštini i u crkvi da se venčaju i da to bude veliko slavlje za porodicu i prijatelje, ali na kraju je uspela da ga nagovori da to bude opštinsko u Atini - otkrio je Majin budući kum.

Komentari (6)

wwww

10.09.2017 21:51

Majo tog kuma pod hitno eliminiši iz svog života.Kakva gnjida od čoveka.

Pera lažov

10.09.2017 22:19

Kako ga je to stavila pred svršeni čin?Da nije oprosti boźe trudna? Lažu ove babe pa same poveruju u svoje laži.I što baš sve biraju Grke?

mila

11.09.2017 09:42

@Pera lažov - Svi joj zelimo srecu ali cemu ovoliko eksponiranje u javnost i to svakog njenog koraka...zasto stalno objavljuje koliko je srecna...jel to ona nas ubedjuje u njenu ljubav ili sebe???

andzy

10.09.2017 23:16

Pomahnitala...

душка

11.09.2017 06:04

Мајо,била свадба или не, буди увек тако срећна,насмејана и пуна духа,живот је онолико леп колико га ми сами чинимо и желимо.Срећно!

душка

11.09.2017 06:04

Мајо,била свадба или не, буди увек тако срећна,насмејана и пуна духа,живот је онолико леп колико га ми сами чинимо и желимо.Срећно!