Ima posebne zahteve:  Maja  Nikolić
Zoran Lončarević
Ima posebne zahteve:  Maja  Nikolić
Ima posebne zahteve: Maja Nikolić, Foto: Zoran Lončarević

 

Kako saznajemo, pre nego što je potpisala ugovor sa Televizijom „Pink, pevačica je rekla da je veliki vernik i da ne može toliko dugo da ostane u rijalitiju, a da se ne poseti crkvu i zapali sveću.


- Ona je objasnila čelnicima televizije da je to deo njenog života, da joj to donosi mir i da u suprotnom neće ući u šou. Obećala je da odlazak u crkvu neće iskoristiti kako bi prikupljala informacije iz spoljnog sveta i da neće ni sa kim komunicirati, osim u molitvama. Oni su joj to omogućili i zato Maja dva puta nedeljno u pratnji nekoga iz produkcije odlazi u barajevsku crkvu, koja se nalazi u blizini imanja - kaže naš izvor upućen u priču.

Crkva u koju Maja ide
Crkva u koju Maja ide, Foto: Milorad Milanković


- Ona uglavnom ranom zorom, tek što svane, odlazi u crkvu, pali sveće, moli se i celiva ikone. Ne zadržava se dugo i uvek je sa njom obezbeđenje, koje je odvozi i vraća na imanje. Pošto je produkcija ispoštovala njenu želju, ona je zahvalna na tome i zato ne komunicira ni sa kim, osim sa sveštenikom - ističe naš izvor blizak produkciji.


Majini izlasci se ne vide u programu jer se dešavaju u zoru, pa pevačica uspeva da diskretno obavlja svoju versku dužnost kako se ostali farmeri ne bi pobunili. Inače, Maja je u nekoliko navrata i u rijalitiju „Farma“ pričala o tome da voli da ide u crkvu.

Komentari (3)

dorcolac

07.10.2015 14:01

Ona ima toliku kolicinu zla u sebi da je crkva tu bespomocna. Moze i treba da ocekuje kaznu od Boga, zna to ona dobro, za sve sto je uradila i jos uvek radi drugim ljudima.

Dr Iggyy

07.10.2015 14:31

Maja Nikolić može da ide u sto manastira. U manastirima ne daju mozak, niti pamet. To donekle daju roditelji. Ono što traži valjda je našla na na “Farmi“, nije za bolje. Kako li će vaspitavati svoju dečicu. Dobro bi bilo i štampa manje da opterećuje čitaoce vulgarnostima i nonsensima.

Nenad

07.10.2015 15:09

Nece ti pomoci crkva sigurno, ali bojim se da ni Laza Lazarevic ne moze nista da ucini !