Nada Macura
Screenshoot Youtube
Nada Macura

Screenshoot Youtube

Nada Macura, Foto: Screenshoot Youtube

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura oduševila je gledaoce TV "Hepi" kada je kao voditeljka imala vatreno krštenje u subotu u jutarnjem programu ove televizije.

Macura kaže za "Blic" da su dobre reakcije i nepoznatih ljudi koji joj prilaze na ulici, ali i kolega na poslu.

- Neće mi to biti teško da razgovaram ni sa kim. Ja svaki posao ne shvatam površno, već dubinski. Ja sam se i za ovu emisiju pripremala, nisam došla sa ulice i sela u studio nepripremljena - objašnjava Nada.

Nadin stajling iz prve emisije privukao je veliku pažnju, a ona kaže da će se potruditi da i u narednim emisijama bude tako.

- Svi su oduševljeni zbog mog stajlinga u prvoj emisiji. Govore mi da samo crvene haljine nosim ubuduće. Sigurno ću voditi računa šta ću obući, biće to neka klasična garderoba, ne volim ja da nosim nešto vrišteće, ekstremno, ultra-moderno. Biraću stajlinge po raspoloženju, kao i za bilo koju drugu priliku - otkriva Nada.

Nada Macura

happy/printscreen

Nada Macura, Foto: happy/printscreen

Kada smo je pitali da li je tačno da je dobila visok honorar za novi poslovni angažman doktorka nam je dala neočekivan odgovor.

- Vlasnik "Hepija" i ja o mom honoraru nismo uopšte razgovorali. Ja takve stvari ne pitam ljude koji me angažuju. Nije bilo govora o tome, najiskrenije - tvrdi Macura.