Jelena Golubović plače
Profimedia
Jelena Golubović plače

Profimedia

Jelena Golubović plače, Foto: Profimedia

Naime, Jelena je plakala kada je shvatila da su se obistinile njene sumnje da joj je Maca ukrala novac, pogotovo što nije mogla da prihvati da joj je tako nešto mogao da uradi neko blizak.

- Nisam nikada Jelenu pokrala, mene kradu, tako da nisam pare nikome uzela - pravdala se Maca.

Zadrugari su se na ovo slatko nasmejali, dok je Golubovićka i dalje bila u šoku jer nije mogla da veruje šta čuje, a Diskrecija se uporno pravdala.

- Jelena je u suzama otišla u kupatilo! Ona je u šoku - ubacio se Lepi Mića, a onda se rediteljka otvorila:

- U subotu uveče sam našla tačnu sumu koja mi je ukradena. Pre jedno dve-tri nedelje ukradeno mi je 1.000 dinara, nakon toga 800 i nešto. Ja sam rekla Marku i Maci da mi je to nestalo. Tačno tu sumu sam našla baš kada smo Maca i ja bile u izolaciji. Problem je ako mi je pare uzeo neko ko mi je bio blizak - kroz suze je pričala Golubovićka, pa je Maca na kraju ipak i sama potvrdila da ju je prevarila.

- Ako je to poverenje, ne moramo se družiti, Jelena! Dobro, lagala sam te, priznajem. Nećemo se družiti više! Osudi me, Jelena! Nećemo se družiti, evo, sada ti kažem! Nećemo se družiti! Odustajem - pošto nije imala kud, priznala je krivicu, ali se i ponašala uvređeno što se zbog toga završava njihovo veliko prijateljstvo.

Komentari (5)

nedjo

29.11.2017 09:08

obe ne vrede pišljiva boba

Miki

29.11.2017 22:17

@nedjo - Maca nije pokrala Jelenu. Nema dokaza. Čista laž!

blanka

29.11.2017 16:13

Ne verujem da ju je Maca pokrala. Njihovi neprijatelji su ih posvadjali a novinari su im pomogli.

praga

03.12.2017 09:17

Bravo za Nedju i njegov komentar koji je pokazao reakciju naroda i time nam na zalost dao doznaja da takvih kretena kao stosu njih dve na zalost ima jos, to saznanje je jako poazavajuce za drustvo u cjelini.

praga

03.12.2017 09:21

Svakako pohvala za one kojisu se pozitivno izjasnili i podrzali Nedjin komenar