Svađa u zadruzi
Printscreen
Svađa u zadruzi

Printscreen

Svađa u zadruzi, Foto: Printscreen

Počelo je tako što je Sloba rekao da zna da se ponaša, čak i kada popije više od 10 piva, sa čim se Maca nije složila.

- Ti znaš da se ponašaš?! Danas lupaš pesnicom usred bela dana bez kapi alkohola, udaraš stolicu i razbio si je? Zbog 200 dinara - rekla je Maca, a Luna joj je rekla da je u pitanju 900 dinara i da mu je trebalo da pozove majku.

- Nije to hiljadu ili dve evra, pa hajde - nastavljala je Maca.

- Ti si gluva i glupa, sedi dole, glupačo jedna! - počastila ju je Luna.

Zatim je Sloba stao u Luninu odbranu.

- Ima mnogo lepih glava da se kupe. Idi zameni tu glavu - posavetovao je Sloba Macu.

Svađa se nastavila i posle, a Maca se dotakla Lunine porodice. Svađa se vrtela oko toga da li je Lunina majka Anabela trudna i da li je Mia Borisavljević u drugom stanju.

- Ubiću te! - ponavljala je Luna, rekavši da Maca nema porodicu, a Diskrecija joj je uzvratila da bolje i da nema porodicu, nego da je sramoti, kao što to radi Luna.

Sloba je sve vreme ućutkivao Lunu, rekavši da ne bi trebalo tako da govori Maci, verovatno znajući da to može da ostavi loš utisak, jer je poznato da Maca nije upoznala svog oca.

 

Komentari (6)

pera rogonja

12.10.2017 09:42

Ko je najveca budala u rijalitiju Zadruga?

kata

12.10.2017 10:54

Sloba ozbiljno preti da ce ubiti Macu. Upozoravam produkciju da je ovaj ozbiljno mislio. On vidi crno-belo. Ili si beo ili si crn i treba te ubiti. Ne zna da se igra. Ne zna gde se nalazi. Razbija brak, razbija sto, razbija stolice. Sta ce sledece razbiti? Razbice nekome glavu.

Kolporter

12.10.2017 12:31

Srbijo jadna li si!

Viki

13.10.2017 07:43

Jelena Golubovic treba da udje u zadrugu sto je pre moguce da skine sve maske ovim folilantima

Viki

13.10.2017 07:56

Sloba je svoju rodjenu zenu, sa kojom je bio 6 godina i koja je ulagala u njega i podrzavala ga u svemu, ponizio na najgori moguci nacin.Kakva god da je ona ovo je bilo bas previse. On je pokazao svoj egoizam i pokvarenost. Sram ga bilo. On ce to i Luni jednoga dana uraditi